Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oczko2222

Czy wynik testu ciazowego moze sie zmienić po upływie kilku godzin?zdjecie testu

Polecane posty

Gość Oczko2222

Witam zrobiłam popołudniu test ciazowy jeden z tych takich co wykrywają wczesna ciąże niby... Wynik był negatywny a teraz jak popatrzyłam na niego to pokazała sie druga kreseczka.... Do okresu mam pare dni wiec nie wiem co myślec o to zdjecie mam nadzieje ze link działa : A wy co o tym myślicie?

Gość Oczko2222
Poproszę o komentarze

Gość Oczko2222
Na prawdę nikt nie miał takiej sytuacji? Nie chodzi o to by mi ktoś napisał ze ciąża tylko czy ktoś miał cos takiego i jakie było rozwiazanie tej sytuacji. Kolejny test zrobię w dniu spodziewanej

Gość gość
Co tu komentować żadnej ciąży nie ma.

Gość gość
matko przeczytaj ulotke!! jak byk na niej pisze ze wynik po kilku godzinach jest fałszywy!

Gość Oczko2222
Chciałam wiedzieć czy ktoś miał cos podobnego bo nigdy mi sie nie zdarzyło zeby test zmienił wynik nawet jak go trzymałam dwa dni jak negatyw to negatyw.... Dlatego pytam czy ja trafiłam na jakiś feralny test i czy ktoś miał podobnie a jeżeli miał podobnie to jak to sie potoczyło w sensie czy był jednak pozytyw czy negatyw

Gość Oczko2222
Moze ktoś jeszcze sie wypowie? Im wiecej opini tym lepiej ;)

Gość gość
Ja tak miałam i byłam w ciąży wiec gratuluje!

Gość gość
czemu baby są tak tępe że nawet nie potrafią przeczytać instrukcji ze zrozumieniem ? takie tępoty powinni przymusowo sterylizować bo po co takie bezmózgi maja się mnożyć