Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam, ostatnio podczas dni płodnych doszło pomiędzy mną a partnerem do zbliżenia. Najpierw doszło przez niego do masturbacji. Był wytrysk, ale zaraz partner się umył i doszło do stosunku z prezerwatywą. Po trzech dniach doszło również do masturbacji, partner wytarł ręce w chusteczkę (było to w południe), jednak wieczorem dotykał moich miejsc intymnych, wkładał tam palce. Czy jest możliwość zajścia w ciąże? Słyszałam, że plemniki w takich warunkach szybko umierają więc nie ma szans na ciążę.

Gość gość
Zabijcie to zanim zlozy jajo

Gość gość
Nie jest mozliwa. Oczywiscie zawsze jest te 0,01% szansy podczas stosunku z prezerwatywa :)

Gość gość
Czyli mam rozumieć przez to, że plemniki znajdujące się na ręce, dzięki niekorzystnym warunkom już dawno wyginęły?

Gość gość
Na pewno dawno juz obumarly, nie masz sie czym przejmowac.

Gość gość
A nastepnym razem pamietajcie, zeby dokladnie umyl rece :)

Gość gość
Skoro od południa do pory wieczornej już dawno wyginęły to faktycznie, zostałam uspokojona. Wiele o tym czytałam i podobno umierają bardzo szybko, nawet po kilku minutach do godziny. Jednak każdy twierdzi inaczej więc wolałam się upewnić. No, ale skoro nie ma się czym martwić to nie będę, dziękuję.