Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuniaaa1

Mała metamorfoza

Polecane posty

Heej ;) W jaki sposób i co dziewczyna może zmienić w sobie? Bardzo bym chciała coś w sobie zmienić na stale i oczywiście na lepsze, ale nie wiem co... Również chce zaskoczyc swojego chlopaka swoją osobą, wygladem...

Gość gość
mozesz isc do fryzjera, zrobic jakas mega fryzure, do makijazystki rypnac jakis mega makijaz, do tego fajna kiecka, szpilki i swiat jest twoj. usmiech na ustach koniecznie. :)

Gość gość
to zależy od tego co uważasz jest do zmiany zawsze nowa fryzura czy kolor włosów jest najbardziej zauważalny lub zmiana stylu ubioru, ale to wiadomo jest bardziej kosztowne czasem wystarczy np. zmiana koloru lakieru czy makijażu

Dziękuję, chyba właśnie pójdę do fryzjera, kosmetyczki i kupię coś modnego , ładnego ;) Z uśmiechem problemu nie będzie :P

Gość gość
Najprościej iść do jakiegoś dobrego fryzjera ( mogę polecić http://fryzjeranna.com.pl, bo tam zawsze obcinam włosy i farbuje i wiem, że panie znają się na nowych trendach) i np., zapisać się na siłownię, albo zacząć biegać. Ważne, żebyś robiła to co daje CI satysfakcję, a na pewno będziesz odmieniona, uśmiechnięta, pełna energii.