Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet był prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość

poznalam wspaniałego faceta. rozumiemy sie bez słów. zdziwilo mnie bardzo ze ma 22 lata a jest prawiczkiem. ze czekal na ta jedyna. ze ja nia jestem. spotkaliscie sie w tych czasach z prawiczkiem w tym.wieku?

No zdarzają się jeszcze ci porządni. Mój facet przeżył swój pierwszy raz jak miał może ze 20 czy 21 lat (dokładnie nie wiem, nie przyznał się), teraz ma 23. Niestety nie ze mną, ale jednak powiem ci, że mi się podoba coś takiego, że facet nie szuka byle czego, żeby tylko zaliczyć.

Gość gość
Ty masz faceta maszkaro? Nie chce wiedzieć jak on wyglada

Gość gość
a 22 lata to jakiś sędziwy wiek że nie wypada mu być prawiczkiem?:o pewnie sama jesteś gówniarą

Gość gość
Ja mam 21 i nie byłabym jakoś ogromnie zszokowana,że mężczyzna w moim wieku jest prawiczkiem. Toż to żadne upośledzenie nie jest, a wszyscy tak to piętnują. Zresztą nie jest powiedziane,że ten który miał kilka kobiet jest dobry w łóżku,bo i wśród takich zdarzają się mało utalentowani w tym temacie :D

Gość gość
każdy kiegyś był

Gość gość
lat mamy tyle samo. troche mnie wlasnie zszokowalo to bo dzis i dzieci po 15 lat uprawiają sex. a tu facet i takie wartości .

Gość gość
Co w tym dziwnego? ile masz lat i ilu miałaś partnerów? Chyba za dużo oglądasz MTV że to Cię dziwi. Ja znam wielu prawiczków w wieku 20 do nawet 40 lat. Smutne jest to, że ludzie myślą, że nie ma ludzi z wartościami, wierzących w miłość i potrafiących czekać ....