Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartek_kr

Rumień na policzkach

Polecane posty

Gość Bartek_kr

Więc tak, jestem mężczyzną mam 22 lata i mam rumień na policzkach którego chciałbym się pozbyć obejmuje on tylko policzki. Czy jest ktoś kto jest w stanie mi pomóc?

Gość gość
dermatolog najprawdopodniej masz albo trądzik różowaty, na to są specjalne kremy, kosmetyki kub jeśli rumień ma kształt motyla: obejmuje oba policzki wraz z nosem to objaw tocznia, to choroba autoimunologiczna

Gość bartek_kr
I co wtedy?

Gość gość
nie znam się na tym, wtedy sprawa jest poważniejsza bo to choroba ogólnoustrojowa a rumień jest jedynie objawem leczy się wtedy nie rumień ale przyczynę być może masz tylko rozszerzone naczynka na twarzy, wtedy wystarczy łykać wit C, rutinoscorbin, stosować specjalne kremy z wit K, wit C, rutyną, wyciągiem z miłorzębu, kasztanowca spytaj o serię apteczną Pharmaceris, ma specjalne kremy dla takiej cery ewentualnie można na nfz zrobić u dermatologa zabieg zwany śniegowaniem, czyli zabieg ciekłym CO2, ja miałam takie coś robione w wieku dojrzewania, rumieńce się zmiejszyły

Gość perwik333
Jest lek, którym możesz przywrócić skórze normalny kolor i to w niecałe 30min od użycia. Popytaj swojego lekarza o Mirvaso. Też mi się wydawało, że to nie możliwe bo na rumień nie ma lekarstw ale jednak w końcu coś wymyślili.

Gość gość
mirvaso podrażnia jeszcze gorzej, nie warto próbować chyba że za całkowicie za darmo!!!!!!!

Gość gość
Sraso, spamerko! Dobry mi "lek" jak u więcej niż 10% ludzi powoduje efekty ODWROTNE: "Najczęstsze działania niepożądane związane ze stosowaniem leku Mirvaso (mogące wystąpić u więcej niż 1 na 100 osób), zwykle występujące z nasileniem od łagodnego do umiarkowanego, to rumień (zaczerwienienie), świąd (swędzenie), rumienienie i pieczenie skóry." Dziękuję, nie zaryzykuję na pewno, zwłaszcza za taką cenę (prawie 200 zł za malutką tubkę).

Gość doniczeczka20
nie wiem o co ci chodzi wieśniaku co nie ma co w domu robić ale ten lek na prawdę niektórym pomaga więc sobie odpuść te marne komenty bo możesz kogoś zniechęcić a to mirvaso dla niektórych to jedyny sposób żeby pozbyć się TEGO z twarzy!

Gość gość
Odradzam serdecznie! Od 2 lat leczę trądzik różowaty, było już całkiem nieźle, ale po tym czymś miało być ponoć cudownie, zero problemów... FIGA!!! Po jednym użyciu miravaso TRAGEDIA, skóra jak poparzona, od początku leczenia takiego koszmaru nie było! Dałam szansę jeszcze dwa razy - to samo, i za każdym razem gorzej... 200 zł wywalone dosłownie w bagno! OSTRZEGAM! To nie działa!

Gość gość
warto iśc z tym do sprawdzonego dermatologa, zastosować np VPL ja bylam na takim zabiegi w estivance, uwazam strasznie na to bo to taki dziwny specyficzny profblem ze si wstydziałm swojego rumienia, zresztą sami wiecie

Gość gość
noo VPL jest spoczko

Gość XandraW
Dobrym a tanim lekiem na problemy z naczynkami jest Niverosin :)

Gość bartek_kr
Jak uslyszalem od Pabi dermatolog ten rumien jest powiazany z rogowaceniem przymieszkowym naskorka. Doradzala mi stosowanie kremow z kwasem mocznikowym, a Wy mieliscie cos takiego? Moze ktoa sie z tym uporal?

Gość gość
Jeśli tak jak piszesz rumień jest związany z rogowaceniem okołomieszkowym to pomogą Ci zabiegi z kwasem azelainowym w gabinecie kosmetycznym. Kwas ten jest skuteczny także w trądziku różowatym. Sprawdzone salony, które mają w ofercie takie zabiegi znajdziesz na stronie http://dobrakosmetyczka.pl/kosmetyczki/poznan/

Mogę polecić Kurację łagodzącą (Kosmetyki DLA). Regularne stosowanie kremu zmniejsza widoczność naczynek i łagodzi objawy trądziku różowatego zawiera napar z orzecha włoskiego, żywokostu,pięciornika gęsiego, kozieradki. Kremik nie uczula w 100% naturalny. Zapach może nie odpowiadać, ale przecież liczy się działanie. Warto też ograniczyć wszelkie używki, które są powoderem pękania naczynek krwionośnych. http://www.kosmetykidla.pl/

Gość penikolla21
Mirvaso to bardzo dobry lek przeciw objawowy, polecam! Szybko likwiduję rumień a efekty długo się utrzymują.

Gość gość
Odradzam serdecznie to mirvaso!!!! :o Od 2 lat leczę trądzik różowaty, było już całkiem nieźle, ale po tym czymś miało być ponoć cudownie, zero problemów... FIGA!!! Po jednym użyciu TRAGEDIA, skóra jak poparzona, od początku leczenia takiego koszmaru nie było! Dałam szansę jeszcze dwa razy - to samo, i za każdym razem gorzej... 200 zł wywalone dosłownie w bagno! OSTRZEGAM! To nie działa!

Gość bartek_KR
Jakoś specjalnie nie stosuję żadnych kremów, chodzę na siłownię i korzystam z sauny i zauważyłem stopniowe zanikanie i krostek i rumieńca. Wiadomo że jakoś super to jeszcze nie wygląda, ale jestem cierpliwy bo uwierzyłem że jest szansa. Sport to zdrowie ;)

Gość viktoriaZZ
Też próbuję żyć zdrowo ale to niestety czasami nie do końca rozwiązuje problem zwłaszcza jeżeli chodzi o rumieńce (ba nawet czasem mam wrażenie że zaostrza). Mirvaso mam w pogotowiu jeśli szybko na długo chcę się pozbyć tego buraka na twarzy:) Działa błyskawicznie bo w 30 minut polecam.

Gość gość
Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!!

Gość bartek_kr
Ludzie na spokojnie. Po co spam trolowanie i tego typu podobne sprawy. Potrafię czytac dokładnie i wole unikac tego kremu. I tak mnie nie stac :P

Gość gość
Bartek, a udało Ci się przez ten czas jakoś zniwelować rumień?

Gość bartek_kr
ostatnio zaczalem uzywac kremu z mocznikiem cerkoderm30 i powoli mozna dostrzec zanikanie tego zobaczymy jak bedzie za kilka tygodni

Kuzynka była na leczeniu rumienia twarzy w gabinecie dermatologicznym. Jedną z takich metod jest naświetlanie zmienionej chorobowo skóry światłem lasera. W wyniku takich zabiegów można nawet całkowicie zlikwidować rumień twarzy. U niej jeszcze jest widoczny. Również elektrokoagulacja daje zadowalające efekty. Leczenie tą metodą polega na zamykaniu popękanych naczynek krwionośnych na twarzy.

Gość gość
Ja też miałam ciągły rumień, a nawet podejrzenie o trądzik rożowaty. Pomogły mi zabiegi z kwasem azelainowym. Znalzłam świetny salon na stronie www.dobrakosmetyczka.pl

Gość jikkoa002
Ja tam twierdze, że jedyną dobrą opcją na rumień jest Mirvaso, działa w 30minut i przez wiele godzin.

Gość gość
Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!!

Gość ryśkahgoo
Mirvaso po prostu pomaga! Używałam i bardzo jestem zadowolona, polecam!

Gość gość
SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!! SPAM góóóóóvvnaso WON!!!

Gość vansgirlOP
Mirvaso to super lek na rumień, używam i nie mam problemów bo główny który miałam właśnie Mirvaso rozwiązało. Polecam dobry lekarz, Mirvaso i można się cieszyć sylwestrem np:)