Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chcecie, by Polska była krajem laickim i by był rodział państwa i Kościoła ?

Polecane posty

Gość gość
@ gość dziś ,,jeden mądrzejszy od drugiego i pisze i nie wie nawet o czym,spiepszać debile do muzułmanów.'' Chcesz nas wysiedlić do jakiegoś getta, umieścić w komorach gazowych czy poddać dekapitacji przez dżihadystów? ;) Pytam, bo ja z kolei, nie wiem o czym piszesz.

Gość gość
jeśli twierdzisz ze wszystkie religie to największe zło i jakakolwiek religia jest dla ciebie największym złem,jeśli nienawidzisz wyznawców jakiejkolwiek religii to nawet na komorę gazową nie zasługujesz,odwalcie się od tego w co ja wierzę,co wyznaję i do kogo się modlę,to jest moja własna prywatna sprawa a nie wasza.

Gość gość
@ gość dziś ,,i katolami i muzulmanami trzeba zrobic porzadek, kazda religia to zlo'' x A co z moim pieskiem i kotkiem? Też mają cierpieć za moje fałszywe poglądy? Przecież pójdą za mną i do komory - w jaki sposób zamierzasz przekonać te Bogu ducha winne stworzenia, że ich pan przez siedem lat karmił je rzeczywistym a nie wyobrażonym pożywieniem i, że jego religia to zło?

Gość gość
Zdaje się, że niedługo już będziemy mieli takie dylematy. albo przyjdzie nam przyjąc prawosławie, albo islam i to "wojujący"... Samyśmy sobie, zadufane w siebie, demokratyczne durnie zgotowali ten los, razem z resztą zapasionego, dekadnckiego Zachodu.

Gość gość
polska jest krajem laickim a powina byc kościelnym powinien byc tylko jeden program trwam i radio maryja a reszta nie potrzebna i ksieza powinie rządzic w polsce a nie politycy

Gość gość
Tak, tak, księża pedofile...

Gość gość
studenci to pedofile ile siedzi w wiezieniu a ile księży Sierocińce w Anglii były supermarketami, w których politycy wybierali sobie dzieci do pedofilskich orgii. Proceder był ukrywany przez 30 lat. Z archiwum MSW w Londynie zniknęły kompromitujące dokumenty

Gość gość
Uniwersytet w Cambridge, zorganizowała akademicką konferencję z wieloma „niezależnymi ekspertami”, w której stwierdzono „pedofilia jest naturalna i normalna dla mężczyzn”, „znacząca część normalnych mężczyzn chciałaby odbyć stosunek seksualny z dziećmi” czy „normalni mężczyźni są podniecani przez dzieci”. Inna prezentacja na Uniwersytecie w Cambridge stwierdziła, że należy „uwolnić pedofilię” poprzez zmianę stosowanego względem niej dyskursu. Stwierdzono, że należy zaprowadzić do powszechnego dyskursu pojęcie „hebefilii”, czyli seksualnych „preferencji” dla dzieci we wczesnym okresie dojrzewania, a zatem między 11 a 14 rokiem życia.

Gość gość
Nie tylko chcę, ale to jest rzeczywistość, całkowicie namacalna.