Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko na fejsbuku

Polecane posty

Gość gość

hej..opisze po krotce moja sytuacje..otoz jetsem z partnerem ktory ma dziecko--19 lat poprzedniego zwiazku,jest przy ex,nigdy nie mialysmy dobrych kontaktow wrecz bywalo tragicznie,chodzi o to ze mamy wspolne dziecko--4 mce,moj partner wysyla swej corce zdjecia malej a ona daje je na rozne portale spolecznosciowe .juz kiedys zwrocilam jej uwage ze nie zycze sobie by bez mej zgody umieszczala zdjecia dziecka w necie..minelo pol roku a ona znow to robi...co byscie zrobily na moim miejscu?mam zrobic awanture?nie chce by ktos postronny dawal zdjecia do netu mojego dziecka

Gość gość
Pogadaj z mężem? Powiedz mu zr sobie nie zyczysz

Gość gość
mowilam juz i zero reakcji,tzn on mowil ze powiedzial corce i nic to nie dalo

Gość gość
nikt nie podpowie nic?

Gość gość
A co więcej można podpowiedzieć? Zgłoś sprawę na policję :D

Gość gość
Jedyne co możesz zrobić to rozmowa z ta dziewczyna, wytłumacz jej czemu nie chcesz zdjęć dziecka w Internecie. Powiedz jej ze cieszysz się ze chce się podzielić ze ma rodzeństwo, ale różne zboki są na świecie i wolalabys uniknąć tego by zdjęcie gdzies wycieklo. Tylko rozmowa, dziewczyna jest dorosla. Powiedz ze jak chce się chwalić rodzeństwem to niech zrobi zdjęcie komorka i niechbz komórki pokazuje znajomym bez wklejania ba portal. Wytłumacz jej ze chyba nie chciałaby by jakiś pedofil masturbowal sir patrząc na zdjęcie małego dzieciaka

Gość gość
nie chce az tak zaogniac sprawy,myslalam raczej by do niej napisac z awantura,tylko ze zaraz bedzie ze to ja znow jestem ta najgorsza i stwarzam problemy a ona przeciez nic nie robi takiego ,a ja sie czepiam:O

Gość gość
dziekuj***ardzo...chyba tak zrobie

Gość gość
JAsne- od razu z awanturą :D Awanturą guzik zdziałasz :D Uwielbiam takie baby-zamiast załatwić sprawę po ludzku to będzie gębę drzeć.

Gość gość
Nie wiem czy awantura to dobre rozwiązanie. Ja sie zgadzam z przedmowca ze musisz rozmawiać do skutku. Obrazowo wytłumaczyć czemu nie chcesz

Gość gość
mialam na mysli awanture bo skoro poprzednia rozmowa pare mcy temu nic nie dala,to widocznie trzeba inne metody wdrozyc...

Gość gość
czasem trzeba "morde drzec":)

Gość gość
Aż się palisz do tego, zeby im nawtykać, prawda? Gdybyś przyszła do mnie z awanturą to na pewno bym ciebie nie posłuchała. Gdybyś rzeczowo i spokojnie wytłumaczyła w czym rzecz- pewnie wzięłabym pod uwagę twoje argumenty.

Gość gość
Moim zdaniem awantura nic nie da, bardziej zaangażuj męża. Mamo to twój mąż jak mu pogadasZ to w końcu zwróci uwagę córce. Nie masz na niego wpływu?

Gość gość
Skoro nie chcesz sie stosowac do naszych rad to rob po swojemu i nie truj czasu na kafe:)

Gość gość
no racja--ta dziewczyna dziala mi na nerwy,wiele razy uprzykszyla mi z ex zycie,nie sadze by ze mna rozmawial,zreszta nie widujemy sie i nie mamy kontaktu,ot czasem partner wspomni o niej i tyle

Gość gość
A ja myślałam, ze to twój byly facet i jego dziecko. Jak obecny facet to tym bardziej- powiedz co ci leży na sercu niech on to załatwi.

Gość gość
nie mowie ze nie chce sie stosowac,po prostu wiem jaka ona jest,juz kiedys rozmawialam i nic to nie dalo

Gość gość
Publikowanie czyichś zdjęć bez zgody tej osoby (gdy dziecko, to rodziców) jest zabronione prawnie. Nie wiem tylko dokładnie, czy przy dziecku wystarczy zgoda jednego rodzica, czy musi być dwojga. A tak po ludzku, to jest chamskie takie umieszczanie cudzych zdjęć.

Gość gość
No to skoro ja znasz i wiesz co poskutkuje to po co nam zawracasz głowę??

Gość gość
Najlepiej awanturę to urządź mezowi, bo to on powinien z córką porozmawiać

Gość gość
nowlasnie --jest karalne,zawracam glowe bo wiem ze sa tu inteligentne co niektore osoby i pomoga

Gość gość
:)ja nie wiem jak to tak mozna ale polacy to chyba w komunizmie te madrosci nabrali 888 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość gość
"nie chce by ktos postronny dawal zdjecia do netu mojego dziecka" To nie jest ktos postronny, ty lko starsza siostra. Ewidentnie widac, ze nie chodzi Ci o same zdjecia, tylko po prostu nie lubisz tej dziewczyny i chcesz jej na zlosc zrobic. Czas dorosnac i pogodzic sie z faktem, ze Twoj partner ma przeszlosc jak kazdy i ma dziecko z inna kobieta, bo tu lezy pies pogrzebany.

Gość gość
Trzeba bylo brać takiego bez dzieci

Gość gość
ale po co ona te zdjęcia tam umieszcza?

Gość gość
no zaraz bo nie rozumiem - dziecko ma 4 miesiące, prosiłaś żeby tego nie robiłą, i minęło pół roku i ona to znowu robi? oj coś się w tym prowo pogubiłaś :D a baby piszą i nie czytają jak p********z. prowo prowo prowo

Gość gość
a ja sadze że ona specjalnie co robi na złość bo wie że cie to wkurza, ja bym to zignorowała i tyle. znudzi jej się, w końcu ile można na sowim profilu wrzucić zdjęć młodszej siostry. Niedługo zaczną sie z niej śmiać że to jej :)