Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rednails

kryzys wieku sredniego i zdrada

Polecane posty

Gość rednails

Jakiś czas temu po pierwszej odkrytej przeze mnie zdradzie męża wierzyłam, że to był jednorazowy wyskok. Przysięgał, błagał, płakał, zapewniał, ze tylko ja, że jestem sensem jego życia. Zostałam, uwierzyłam i mijają dwa lata. Nie ufam mu jak dawniej, i jak się okazuje słusznie. Znowu zabiera się za kobietę w wieku naszych dzieci. Żenujące i smutne. Dla mnie oczywiście, bo jemu podwójne życie najwyraźniej odpowiada. Nie umie się oprzeć ładnym i zgrabnym sekretarkom... Nie pytam o radę. Wiem że muszę usunąć się z jego życia dla własnego dobra. Depresja stoi za drzwiami, a przede mną smutna i pewnie samotna starość, bo czy kobieta 45+ ma jeszcze jakieś szanse na radość, na udany związek? Jestem, byłam dobrą żoną. Nie miałam kompleksów, mam własną firmę, dom, dorosłe dzieci. Zawsze był ze mnie dumny. A ja go ciągle kocham... Mimo wszystko. Tylko te hormony, czy istnieje HTZ dla facetów w trudnym wieku?

Gość gość
Chłop ma zdradę we krwi i nie ma się co nad tym zastanawiać. On i tak pójdzie w cholerę jak tylko panienka da mu d**y. Taki zawsze myśli, że nigdy starość go nie dopadnie. Ciesz się z wolności kobieto. Spakuj dziada i wyrzuć z domu dopóki możesz bo za jakiś czas może się okazać, że to on spakował cie i masz minutę na opuszczenie domu.

Gość Sklonowana40
Depresja stoi za drzwiami, a przede mną smutna i pewnie samotna starość, bo czy kobieta 45+ ma jeszcze jakieś szanse na radość, na udany związek? xxx tak masz szanse:) ja w to wierze i ty powinnas uwierzyć:) Pozdrawiam

Gość gość
nie ma żadnej szansy, zapytajcie czterdziechy, co ma pecha

Gość rednails
Dzięki moi drodzy! Mam doła, stąd te moje wynurzenia. On ma zdradę we krwi, ale chcę wierzyć, że to zaburzenie hormonalne, a nie głupota, brak szacunku i nieczułość. Staram się go jakoś wytłumaczyć, choć wiem, że nie zasługuje.

Gość gość
:)tak no oczywiscie ze tak! to przeciez wiadomo jest! 888 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość gość
qrwy teraz szarpią za rozporek każdego chłopa jak tylko wyczują u niego kasę. idź obij ryja sekretarce za to że się qrwi z twoim mężem. jak bym się jej usunęła z życia własnego męża. :D prędzej by ona miała ryja do operacji plastycznej :D

Gość gość
Spakuj dziada i wyrzuć z domu dopóki możesz bo za jakiś czas może się okazać, że to on spakował cie i masz minutę na opuszczenie domu. x Takie brednie to tylko na kafe stare koorfy potrafią smarować :D:D

Gość gość
działaj, daj się skusić na seks nieznajomemu