Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spadek emocji w związku

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Dziewczyny. jestem facetem, ale chce Was zapytać o opinię. moja dziewczyna jeszcze 2 tygodnie temu była w stznie się pocałować, teraz twierdzi, ze nie chce aby była raniona po raz enty. Dlatego nie pozwala się nawet złapać za rekę. Jej kocepcja związku to patrzenie sobie w oczy i zabieranie jej tu i tam -na mój koszt oczywiście. Uważa, że nie wie jak będzie dalej. Sądzę ,ze już kogos ma. Jednocześnie twierdzi, ze nasz związek ciągle istnieje. Co myślicie?

Gość gość
raczej tak, ale wg mnie nie chce cie ranic, może chcce zachować twarz wobec Ciebie.

Gość gość
Myślę, że jesteś tylko jedną z jej opcji. Traktuje Ciebie jako koło zapasowe, które wyjdzie z nią, okaże jej trochę czułości, zapłaci za kolację i rozrywkę, to jej pasuje. Skoro już teraz mówi, że nie wie co dalej- to nie licz na to, że coś się zmieni w jej mysleniu i postrzeganiu waszej przyszłości. Nawet jeżeli kogoś ma, to sam widzisz, że nie ma sensu się za nią uganiać. Nie narzucaj się i skończ tę znajomośc, bo skończysz spłukany z pieniędzy, ze złamanym sercem ;-)

Gość gość
To częste tłumaczenie wielu kobiet, tak jesteś kołem zapasowym, ona dzieki Tobie oszczędzi kasy, a Ty wydasz nic za to nie dostając. Wbrew pozorom wiele kobiet tak robi-jesli widzą,ze mężczyźnie zalezy na związku.

Gość gość
takich opcji może być jeszcze kilka. czy ona czasami nie spotyka się z 2-3 różnymi osobami, zapewne tak robi. Spotyka się z tymi, którzy jej mogą dać to, czego akurat potrzebuje. potem zmienia faceta i wszystko zaczyna się od nowa. Moim zdaniem nie warto się angażować. jestem psychologiem-kobietą, ale rozumiem twój ból. Ten typ może nawet wykorzystać przeciwko Tobie to co mówisz odpowiednio kierując rozmową i równocześnie nagrywając ją w celu udostępnienia innym za coś -pieniądze, itp. Przywiązuje przypuszczam dużą wagę do stwarzanych przez siebie pozorów. chce udawać dobrą, możliwe,ze ma nagłe wybuchy negatywnych emocji w Twojej obecności--to może być jeden ze znaków,ze kogo ma, a Ciebie nie trawi-jeśli akurat nie dajesz jej tego co chce w danej chwili od Ciebie uzyskać.

Gość gość
medług mnie wszystko na to wskazuje, ze ma faceta. Jak uważacie?

Gość gość
Testowanie wierności,rozwody,zdrady, badania DNA, badania wariografem, porwania, ustalenie miejsca pobytu, poszukiwania mienia i osób, wykrywanie kamer,podsłuchów, oprogramowania szpiegowskiego... Z NAMI DOWIESZ SIĘ PRAWDY! Jesteśmy zespołem doświadczonych detektywów i prawników. DOJAZD DO KLIENTA, CENY USTALANE INDYWIDUALNIE- NA PEWNO SIĘ DOGADAMY;) ZADZWOŃ: 572611122 JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI 24/7 ZA KAŻDEGO KLIENTA, KTÓREMU NAS POLECISZ 20% DLA CIEBIE !!

Gość gość
milosc to psychoza.zaburzenie swiadomosci .jest nieuleczalna.

Gość gość
jeśli nagle facet mówi, że nie może być z kimś takim jak ja, a jeszcze kilka dni wcześniej było ok,to znaczy,ze może kogos mieć, co myślicie ?

Gość gość
nie podobasz jej sie

Gość gość
napewno poznala jakiegos faceta ktory posuwa ja lepiej

Gość gość
proste wytłumaczenie ale praktyczne.

Gość gość
a szczery ty jestes kundlem burym

Gość gość
czytajcie ze zrozumieniem, o godzinie 01.30 kobieta pisze o facecie, a Wy piszecie całkiem odwrotnie

Gość gość
przystojnych świąt nagrywaczom rozmów- życzenia szczególnie dla tych z 13 grudnia wieczorem.

Gość gość
posiadanie sponsora daje kobiecie same plusy bez żadnych kosztów z jej strony. Oczekuje wiele, ale poza dobrym sexem i rzadkimi eskapadami jej facet nie jest w stanie zaspokoić jej wybujałych wymagań. Dlatego szuka sponsora- stwarzając mu złudna nadziję związku, który nigdy nie nastapi.