Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cierpnące ręce

Polecane posty

Gość gość

Czy macie jakaś rade dla osoby, której ciągle cierpną ręce? nie wiem czego to może być przyczyna i czy jest na tyle poważąna żeby od razu lecieć do lekarza, bo nei jestem typem hipochondryka :)

Gość gość102
A możesz powiedzieć o sobie coś więcej, np. ile masz lat, jaką pracę wykonujesz , od jak dawna "cierpną" Ci ręce?

Gość gość
jeśli masz takie objawy głównie rano to może problem tkwi w poduszce na jakiej śpisz? powód wydaje się błahy, ale to może być właśnie przyczyna. poszukaj ortopedycznej, takie są najlepsze dla naszego kręgosłupa

Gość gość
mnie cierpna palce w nocy gdy duzo pracuje. prawdopodobnie cos z ciesnia nadgarsta...

Gość gość
to może być zwyrodnienie kręgosłupa szyjnego

Gość gość
Też mi się wydaje, że takie problemy są od złego spania, złej pozycji, złego ułożenia. Warto w taką wyprofilowaną poduszkę zainwestować. Super są te z pianki termoelastycznej. Sama mam problemy z kręgosłupem lędzwiowym i uwierzcie, wiem teraz jak bardzo ważne jest ułozenie naszej szyi, karku, naszej głowy. Wszystkie bodzce nasze podczas snu pracują a więc od kręgosłupa szyjnego problemy też mogą się narodzić w naszych nogach, czy też palcach u rąk. Proponuję wizytę u specjalisty i dobrą poduszkę do spania, niekoniecznie drogą, bo marka naprawdę czasami nie ma tutaj znaczenia.