Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię dla córki...Irmina, Żaneta, Izolda, Blanka, Kornelia, Aniela ?

Polecane posty

Gość gość jjnb
Hmm trudny wybór z tych Twoich typów ale jak dla mnie Kornelka

Gość gość
Ja mam na imię Żaneta-fakt znam tylko 1 Żanetę ale imie mi się nie podoba zawsze podobały mi się imiona koleżanek ale moje było i jest ochydne... Blanka bardzo ładie i Kornelia

Gość gość
z tym co podalas to zaneta, a jak slysze kornela to rzygac mi sie chce takie slodkie, ze az sie niedorze robi, najgorsze z podanych

Gość gość
Z tych podoba mi się jedynie Anielka - takie z charakterkiem, zadziorne. Blanka to słodkopierdzące imię, daj spokój w ogóle. Reszta jest okropna: Imina, Żaneta, Izolda, Kornelia. chciałabyś mieć tak na imię?? Imiona twarde i brzydkie.....

Gość gość
anielki, amelie, kornelie, jagody i inne antoniny ja pi..dole nie wyrobie i zwroce

Gość gość
Z rodu Kornelii pochodził Sulla, jeden z najwiekszych wodzów i dyktator Rzymu . Jest to piękne imie i moze córa zapoczątkuje swój ród :)

Gość gość
nie ma w ogóle w czym wybierać...tylko Blanka się broni...reszta jak dla starej ciotki

Gość gość
u nas na osiedlu są tacy: córcia Kornelia, synowie Oliwier i Alex. Patologia że hej.

Gość olaboga13
Z wymienionych najbardziej podoba mi się Żaneta

Gość gość
ja proponuje stare dobre klasyczne imiona np. helena, zofia, lucja, maria, elzbieta, od razu slychac, ze ma sie do czynienia z kims powaznym i na poziomie, a nie jakas patologia, gdzie rodzice chcieli sie dowartosciowac nadajac dziecku jakies dziwaczne imiona

Gość gość
Mi sie zadne z tych imion nie podoba :O Podobnie jak te wszystkie Oliwie, Amelie, Leny sreny, Nikole :O porazka, ale z plebsem nie wygrasz, plebs wie swoje i uwaza ze córka AMELIA albo LENA jest cool :O Za 10 lat bedzie nowa moda w serialach i zaczną dawac imiona moze typu Rafalala albo Conchita :O

Gość gość
gosc powyzej 100% racji