pawulin 0 Napisano Październik 7, 2014 Witam mam problem wczoraj po południu zrobiłam test ciążowy bo okres spóźnia mi się 4 dni (mam regularny). Druga kreska wyszła blada - tak że na początku jej nie zauważyłam ale jednak popatrzyłam i jest. Dziś rano na pierwszy mocz wykonałam drugi test i jest tak samo nie jest taka jak pierwsza kreska ale ją widać! czyli co to może oznaczać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2014 gratuluje ciąży też miałam słabą 2 kreskę i włąśnie siedzi ona obok mnie i pije soczek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawulin 0 Napisano Październik 7, 2014 powaga?! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2014 skoro dwa testy ci tak wskazały to chyba powaga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rybkunia 0 Napisano Październik 7, 2014 a nie patrzyłas na test pod światło?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawulin 0 Napisano Październik 7, 2014 nie musiałam bo po chwili patrzenia widać że jest ta kreska..eh na początku rzeczywiście nie wpatrzyłam się i dzięki temu nie widziałam jej ale później..zobaczyłam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rybkunia 0 Napisano Październik 7, 2014 zrób test z porannego moczu albo za 2 dni:-). Najlepiej umów się do gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach