Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korino999

Czy odległość w związku jest przeszkodą?

Polecane posty

Gość korino999

Jak w temacie

Gość Zapent
Uważam że nie.

Gość gość
Jest ciezka bolaca i meczaca. Bylam w takim zwiazku dwa lata dluzej nue dalam rady tesknilam cierpialam ale rozstalam sie i co? I nic! Minal ponad rok a ja nadal tesknie, pamietam i kocham mimo ze zycie ulozylam z innym.

Gość korino999
Właśnie, nie wiem czy jest sens rezygnować z miłości, bo odległość jest duża. Zawsze można to pokonać po czasie, jeżeli sie chce

Gość gość
niby są żony marynarzy, ale to nie dla mnie. Ja muszę mieć kogoś tu i teraz, inaczej nie potrafię. Przecież nie będę jechać 500km żeby do kina pójść, teatru, na spacer, czy popłakać w rękaw. Związek na odległość jest dla desperatów, albo dla samotników, którym tylko od czasu do czasu ktoś potrzebny Nie zamierzam całe życie czekać i się umęczać

Gość gość
Ja teraz zaluje ze sie rozstalam ale za pozno. Pomysl ile par zyje na odleglosc bo ona w Pl a on za granica zarabia. Albo Ci co tirami jezdza tez ich nie ma dlugi czas w domu, piloci, marynarze to ludzie ktorzy maja rodziny i zyja. Jesli to wartosciowy czlowiek to ryzykuj jak myslisz ze warto.

Gość gość
Jest przeszkodą. Nie taką niemożliwą do pokonania, ale i tak bardzo istotną. Większość par które wcześniej nie zaznały odległości się rozstaje z tego powodu, a pary które od zawsze budowały związek na odległość prawie wcale nie znają prawdziwego życia drugiej osoby.

Gość gość
Tylko wlasnie czy potrafisz tak zyc.?! Bo sa osoby ktore musza miec druga polowke przy sobie a sa i takie ktorym to nie koliduje

Gość korino999
vikernes Kiedy ma mnie zdradzać, jeżeli pracuje po 10 godz a jak tylko wróci do domu to rozmawia ze mną do późna?

Gość gość
Zamykam ten temat.

Po co w ogóle wchodzić w jakiekolwiek związki? Te wszystkie cierpienia, łzy, ból psychiczny, nie są warte tych paru chwil szczęścia.

Gość gość
A jaka to odleglosc? I w kraju czy za geanice

Gość korino999
zagranica on chce abym przyjechała do niego, chce pomóc mi w znalezieniu pracy i wspólnie zamieszkać

Gość gość
Jezeli go kochasz to jedz. Znikaj z tego kraju! Jezeli nie zaryzykujesz bedziesz sie cale zycie zastanawiac co by bylo gdyby. Jedz za miloscia!!!

Gość korino999
Poza tym jestem pewna, że pracuje i to długo. Byłam u niego parę razy

Gość korino999
,,Jezeli go kochasz to jedz. Znikaj z tego kraju! Jezeli nie zaryzykujesz bedziesz sie cale zycie zastanawiac co by bylo gdyby. Jedz za miloscia!!! ' Dzięki za zrozumienie i wsparcie :)

Gość korino999
vikernes nie wszyscy mężczyźni to kobieciarze, którzy przelecą co się rusza

Gość gość
Nie sluchaj co ludzie gadaja. Ze zdradza, ze ma kogos itp. Zdradzic to moze kazdy nawet we wlasnej sypialni. Najgorzej jest sluchac ludzi musisz sluchac wlasnego serca bo jesli zrobisz cos na przekor bedziesz tego zalowac. Tygodnie szybko uciekaja czas szybko mija ani sie nie obejrzysz a bedziecie razem. Najgorsze sa tylko pierwsze dni po wyjezdzie a potem juz czekasz az wroci. Lez bedzie sporo ale dasz rade. Ja tez dawalam niestety posluchalam nie tych co powinnam, za pozno. Zycze wytrwalosci i powodzenia a takze wiele szczescia!!!

Gość korino999
vikernes racja, jestem głupią naiwną babą, która jest uczciwa i jeszcze wierzy i miłość

Gość korino999
Nie sluchaj co ludzie gadaja. Ze zdradza, ze ma kogos itp. Zdradzic to moze kazdy nawet we wlasnej sypialni. Najgorzej jest sluchac ludzi musisz sluchac wlasnego serca bo jesli zrobisz cos na przekor bedziesz tego zalowac. Tygodnie szybko uciekaja czas szybko mija ani sie nie obejrzysz a bedziecie razem. Najgorsze sa tylko pierwsze dni po wyjezdzie a potem juz czekasz az wroci. Lez bedzie sporo ale dasz rade. Ja tez dawalam niestety posluchalam nie tych co powinnam, za pozno. Zycze wytrwalosci i powodzenia a takze wiele szczescia!!! Chętnie pogadałabym prywatnie mailowo, zgodzisz się?

Gość korino999
,,Nie sluchaj co ludzie gadaja. Ze zdradza, ze ma kogos itp. Zdradzic to moze kazdy nawet we wlasnej sypialni. Najgorzej jest sluchac ludzi musisz sluchac wlasnego serca bo jesli zrobisz cos na przekor bedziesz tego zalowac. Tygodnie szybko uciekaja czas szybko mija ani sie nie obejrzysz a bedziecie razem. Najgorsze sa tylko pierwsze dni po wyjezdzie a potem juz czekasz az wroci. Lez bedzie sporo ale dasz rade. Ja tez dawalam niestety posluchalam nie tych co powinnam, za pozno. Zycze wytrwalosci i powodzenia a takze wiele szczescia!!!'' Chętnie pogadam prywatnie, zgodzisz się?

Gość gość
Nie ma problemu...

Gość korino999
meggi89@interia.pl mój mail