Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra nie chce isc do ginekologa

Polecane posty

Gość gość

Dodam że od dłuższego czasu nie ma okresu, nie wiem dokładnie od kiedy, ale napewno od kilku miesiecy. Do tego nie chce isc do ginekologa, zaraz zbywa temat, podaje million powodów w tym że nie ma czasu. Jest to bardzo niepokojące. W ciąży napewno nie jest. Nie wiem jak ją przekonac, bo strasznie bagatelizuje sprawę. To nie jest normalnie by dorosła kobieta 23 lata ot tak przestała miec okres I nic z tym nie robiła. Kiedyś miała problem z hormonami, I pierwszą miesiączkę miala sztucznie wywołana. Jak ja przekonac aby w koncu poszła do lekarz?

Gość gość
Pewnie ma obawy, może jakiś uraz, wiesz czasem kobiety dostają wynik o raku piersi czy innym i potrafią ze strachu dalej tego nie diagnozować. Powiedz że kiedyś kogoś pozna będzie chciała mieć dzieci i może być problem, bo jakiś ma na 100% trzeba do dokładnie zbadać.

Gość gość
Badania ginekologiczne w polsce to droga przez mękę!!Ja mam i miałam zawsze podczas badań mężą nawet pochwy i wspierał porody.A mamy Prawo Pacjent ust 2008 r art 21 ,które pozawala na obecność Osoby bliskiej podczas badań i zabiegów,gdy wyprosza płaci placówka odszkodowanie pacjentowi za naruszenie Prawa!!

Gość gość
Co to za bełkot ktoś wypuścił wyżej? Te porody to ci chyba mózg wyżarły.

Gość gość
"Badania ginekologiczne w polsce to droga przez mękę!!Ja mam i miałam zawsze podczas badań mężą nawet pochwy " a to znowu ty, niepiśmienna i bełkocząca zwolenniczka trójkątów- ty , lekarz, mąż. Ja tam nigdy się nie męczyłam u ginekologa i nigdy nie miałam potrzeby targania na wizytę krewnych i znajomych, No ale mnie nie podniecają takie perwersje.I nie chciałabym męża który się tym podnieca A tak w ogóle co znaczy "miałam zawsze podczas badań męża nawet pochwy" mąż ma pochwę, przychodzicie z dodatkowymi pochwami? jak badają męża to masz pochwę? ile tych pochew macie? i dlaczego wszędzie je nosicie ze sobą?

mąż ma pochwę, przychodzicie z dodatkowymi pochwami? jak badają męża to masz pochwę? ile tych pochew macie? i dlaczego wszędzie je nosicie ze sobą? x genialne:D

Gość gość
Bardzo mnie to martwi I zastanawia. Nie robila zadnych badań, mysle ze nie ma urazu zadnego. Non stop wymiguje sie rzekomym brakiem czasu, ale cos jednak musi byc nie tak, skoro nie ma okresu I nie sklania jej to do wizyty u lekarza.