Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż mnie zdradza i wykorzystał do tego sytuację

Polecane posty

Gość gość

Na wstępie nasza 19-letnia córka w tym roku będzie kończyć szkołę średnią. Uczy się w technikum, ma dwuletniego syna, razem z mężem doszliśmy do wniosku, że pomożemy jej przy dziecku, mąż nawet wynajął opiekunkę, której płacił. Kilka dni temu przyszłam wcześniej a tutaj zastałam jego i tą dziewczynę nagich, w sypialni naszej córki, byli w jej łóżku. Wściekłam się, przywaliłam jemu i tej zdzirze i wyrzuciłam ich za drzwi. W dodatku dzisiaj przyszła do mnie jego sekretarka z firmy i oznajmiła mi, że on z nią od roku sypia. Jestem załamana, nie wiem co zrobię, boje się, że bez niego sobie nie poradzę. Już trzy razy wybaczyłam mu zdradę.

Gość gość
A może byłaś nieodpowiednią żoną? Może nie dawałaś mu tego, czego prawdziwy mężczyzna potrzebuje? SEKSU.

Gość gość
SLUCHAJ gosciu wyzej. Jak facet nie dostaje tego czego pragnie to o tym mowi. Jesli nie potrafi to jest c***a bez jaj, jezeli zdradza dodatkowo, to juz kompletne dno.Osmieszyles sie wpisem,ze prawdziwy mezczyzna potrzebuje seksu. Nawet nierozumne i prymitywne zwierzeta potrzebuja. Prawdziwego mezczyzne poznaje sie po czym innym:). A kobiet ktore wiedza ze mezus zdradza nie szanuje i nigdy nie bede. Zasluzylyscie na takiego a nie na fajnego i sie meczcie skoro nie wiecie co macie zrobic z takim