Gość gość Napisano Październik 7, 2014 mam nadzieje że im bliżej śmierci tym strach jest mniejszy ,przed samą śmiercią strach znika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 15 Napisano środa o 18:08 To zależy. Myślę, że gdy ciało będzie wyniszczone przez chorobę to strach będzie mniejszy, bo nie będzie już o co walczyć i może będziemy myśleć o tym by to się jak najszybciej skończyło żeby już nie cierpieć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 128 Napisano 9 godzin temu Jest już wszystko jedno i też niektórzy aż tak nie cierpią tylko śpią otumanieni na lekach przeciwbólowych, byle nie mieć jakiegoś delirium ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 128 Napisano 9 godzin temu Ta piosenka mi się przypomina https://youtu.be/Ahr4KFl79WI?si=hrp-y95EW5gXJ_b0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 215 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Niestety tak naprawdę nikt nie wie jak czuje się człowiek umierający, czy leki się sprawdzają, bo też trzeba wiedzieć że nie o sam ból chodzi, a duszność. Edytowano 9 godzin temu przez Hebee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
⠀⠀⠀⠀⠀ 3 Napisano 9 godzin temu 14 minut temu, Hebee napisał: Niestety tak naprawdę nikt nie wie jak czuje się człowiek umierający, czy leki się sprawdzają, bo też trzeba wiedzieć że nie o sam ból chodzi, a duszność. Też mam duszności jak przechylam Amarene za jednym wciągiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,1 12 Napisano 8 godzin temu Moja matka się udusila najpierw podobno czy tam krążenie najpierw później duszenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach