Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy polizalibyście cipkę którą chwilę wcześniej lizał inny facet?

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest panowie?

Gość gość
Nie liżę c***i nie bzykam kobiet, które mają faceta lub dają innym.

Gość gość
Ja liżę cipki tylko wolnym kobietom i takim które nie dają na prawo i lewo bo można załapać jakiegoś syfa, choćby HPV

Gość gość
Spoko, jeśli by chciała to jasne. Ale tylko jednej takiej.

Gość gość
Jak patrze na trójkąty 2m + k i widzę jak najpierw jeden liże cipkę,a po nim drugi to mnie to brzydzi. Nigdy bym nie polizał kobiety po innym facecie.

Gość gość
Ale w czym problem? :)

Gość gość
Ale jakby dwie kobiety jedna po drugiej lizały tego samego chooya to by było OK?

Gość zauatwo
A która to ta cipka?

Gość My dwoje 81
Powiem jak to jest w praktyce. Ludzie którzy spotykają się na seks grupowy maja raczej odcięte wiele uprzedzeń, w tym towarzystwie można bezkarnie robić dużo, dużo więcej. Oczywiście robia to ci co chcą, jak komuś nie leży to tylko patrzy. Tylko, że atmosfera i gorąca akcja powoduje, ze to co nie bardzo sie podoba normalnie tu podoba sie i trudno sie powstrzymać i panom i paniom. Oczywiście panowie liżą cipki po innych a panie biorą wacki pokolei do buzi i przy wszyskich robia laski i to bez zadnego przymusu. Panie tez bardzo lubia lizac sobie cipki i rocić palcówki. Ty robisz dobrze mnie to ja tobie, tak to działa. Panowie liżą pupcie, ludzie się bzykają jeden po drugim, oczywiście jak chcą ale w gumkach, bez gumek to raczej tylko małżeństwa między sobą. Niektóre panie uwielbiaja wytryski na twarz albo piersi. Wszystko zależy od ludzi którzy sie spotkają.

Gość gość
Miałam tak ostatnio, że mój mąż spóścił mi się do środka a zaraz po nim dorwał mnie jeden ogier i też wybzykał ale najpierw bardzo dokładnie wylizał wszystko po mężu i nie narzekał.