Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

giligutek

miłość czy przyjaźń

Polecane posty

Witajcie. Jestem z dziewczyną od 8 miesięcy oboje po 20 lat. Na początku nasz związek wyglądał normalnie spotykaliśmy się, tuliliśmy itp. Oboje mówiliśmy że siebie kochamy. Dziś mi powiedziała że od ok miesiąca raz kocha raz nie i teraz nie wie czy mnie kocha czy kocha jak przyjaciela. Jestem załamany ponieważ kocham ją życie bym za nią oddał ustaliliśmy że damy sobie czas tzw przerwe ale boje się że ją strace jeśli chodzi o sex ona powiedziała że wogóle jej nie pociągam tylko jak ją podniece proszę pomóżcie nie wiem co mam robić

Gość gość
skoro jej nie podniecasz to lepiej daj sobie spokój, bo to także jest w związku ważne :)

Gość gość
w takim razie zastanów się czy chcesz mieć dziewczynę, której nie pociągasz... nawet jeśli się zejdziecie to po jakimś czasie obudzisz się z ręką w nocniku, a dziewczyna powie Ci, że poznała innego który ją ''podnieca''.... a uwierz ,że wtedy będzie jeszcze gorzej

Gość gość
powiedziała mi że teraz jej nie podniecam od kiedy nie wie czy mnie kocha wcześniej podniecałem

mi powiedziała że kiedyś to owszem bardzo ją kręciłem ale teraz nie ponieważ nie wie czy mnie kocha czy nie.