Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biorąc do ust penisa, upokarzacie mężczyznę.

Polecane posty

Gość gość

On czuje się wtedy jak u darmowej prostytutki. Nie powie tego kobiecie, którą szanuje, ale serce pęka mu z bólu, że jego partnerka traktuje siebie i jego jak szmaty.

Gość gość
No a jak ma powiedziec ,ze mu serce peka z bolu jak w tym samym czasie jeczy z rozkoszy ? :D

Gość gość
Jestem kobietą. Kolega mi powiedział, że do ust biorą d***** i nie wyobraża sobie, żeby dziewczyna mu z czymś takim wyjechała.

Gość gość
"Jestem kobietą" dziewczynka raczej ;)

Gość gość
Krucafuks -jest jeszcze dla nich szansa ,,z glupoty ponoc sie wyrasta ;)

Gość gość
bzdury ci kolega powiedzial. nie mial nigdy robionej laski i tyle. co innego seks jakikolwiek z prostytutka, a co innego z partnerka. ja mojemu mezowi robie i robic bede nadal. nie sadze,ze uwaza mnie za dziwke :)

Gość gość
gość dziś Jestem kobietą. Kolega mi powiedział, że do ust biorą d***** i nie wyobraża sobie, żeby dziewczyna mu z czymś takim wyjechała. cccc Tak, a potem mając na to ochotę i chcąc dziewczynie okazać szacunek pójdzie do dzifki.

Gość gość
musze przeprosic mojego faceta że go tak czesto upokarzam ;) uśmiałam się ;)

Gość gość
Mnie najbardziej wzruszylo "serce mu peka z bolu " ;)

Gość gość
Już się zleciały koorfy o/b/c/i/ą/g/a//y :D:D

Gość gość
"Już się zleciały koorfy o/b/c/i/ą/g/a//y smiech.gifsmiech.gif " cale szczescie ,ze Ty tez tu jestes cnotko niewydymko ;)

Gość gość
>>>bzdury ci kolega powiedzial. nie mial nigdy robionej laski i tyle. co innego seks jakikolwiek z prostytutka, a co innego z partnerka. ja mojemu mezowi robie i robic bede nadal. nie sadze,ze uwaza mnie za dziwke usmiech.gif<<< kopnie cię w dope ten twój mężuś szybciej niż ci się wydaje :D i pójdzie do takiej co penisów wylizywać nie będzie a ciebie qrwą nazwie :D

Gość gość
Ty mężatka z 15.10 za/sr/an/y o***t też chłopu liżesz? :D:D

Gość gość
One się same upokarzają, a facet ma radoche. Tylko się śmieje z takiej i przekazuje kolejnym

Gość gość
gość dziś Ty mężatka z 15.10 za/sr/an/y o***t też chłopu liżesz? smiech.gifsmiech.gif xxx] Właśnie o tym pisałam. Ch/uj ci do tego co robię we własnym łóżku, z własnym mężem. Tak samo mnie frustracie(tko), do tego ile razy konia bijesz, czy jakie dildo w swój tyłek pakujesz. Widocznie czegoś ci brakuje, bo ja napisałam tylko tyle, że bawią mnie takie topiki, ponieważ każde małżeństwo robi w łóżku to co chce, a ty jakieś dziwne projekcje masz przed oczami. Ale to już twój problem he he.

Gość gość
gość dziś >>>bzdury ci kolega powiedzial. nie mial nigdy robionej laski i tyle. co innego seks jakikolwiek z prostytutka, a co innego z partnerka. ja mojemu mezowi robie i robic bede nadal. nie sadze,ze uwaza mnie za dziwke usmiech.gif<<< kopnie cię w dope ten twój mężuś szybciej niż ci się wydaje smiech.gif i pójdzie do takiej co penisów wylizywać nie będzie a ciebie qrwą nazwie smiech.gif >>>> Ojej....

Gość gość
Mój kolega nie chodzi do prostytutek. Szanuje siebie i kobiety. Dlatego będzie seks uprawiał z godnością.

Gość gość
Ty się niczym nie różnisz od tych kooref co w krzakach ob/cia/gają :D Maz powinien wywalić na zbity pysk taką obrzydłą babe, bo tylko wstyd mu robisz

Mój kolega nie chodzi do prostytutek. Szanuje siebie i kobiety. Dlatego będzie seks uprawiał z godnością. yyyy Ja tam wolę z kobietą :P

Gość gość
ten twój maż to jakiś nienormalny, skoro wziął suke za żonę :D:D

Gość gość
Krucafuks ty mężczyzną nie jesteś skoro całymi dniami siedzisz na babskim foum

Ty mi lepiej pokaż gdzie na stronie głównej jest to napisane bo ja szukałem i nie znalazłem :P Widzisz Gienia świat się zmienia :D

Gość gość
Masz odruch wymiotny? i szukasz wyjścia z sytuacji a świat się upodlił i niestety ten numer wpisany został do repertuaru nędzników a tobie pozostaje aviomarin .smacznego!!

Gość gość
Ja nie biorę nawet w łapę bo mi nie pozwalają przekonania rel....!!!!

Gość gość
a później jęczą i płaczą idiotki, że one mężowi loda robią codziennie a on nawet jej nie tknie. spuści się odwróci dopą do niej i zaśnie :D

Gość 8675846354986756
Upokarzajace przede wszystkim dla kobiet. NIgdy nie związalabym sie z takim k/ur/wiarzem co chce walić oral - niech se idzie na k.rwy

Gość gość
Kolega bedzie seks uprawial z godnoscia. x Obsmialam sie jak norka. To takie dystyngowane zajecie :-)