Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sekty i illuminati USA

Polecane posty

Gość gość

Pół roku temu wróciłam do Polski na wakacje do ojca,w Stanach mieszkam od 12 lat,najpierw w Chicago,potem Los Angeles. To,co dzieje sie w Stanach,za kilka lat przeniesie sie tez całkowicie do Polski. Ja chodzę do collegu,ale wszędzie,wśród różnych szkół,środowisk,ludzi młodszych i starszych można zobaczyć to szaleństwo. Wiem że w Polsce Illuminati nie jest jeszcze dobrze znanym tematem a wierzy w to tylko mała część. Jeżeli macie jakąś kolorową gazetę w stylu cosmopolitan czy cos podobnego to przejrzyjcie sobie to i znajdziecie chociażby jeden znak illuminati, motylki,znaki,itd. Moja mama pracuje w przemyślę muzycznym,powiem wam ze sama dała sie w to wszystko wkręcić ,a chodzi mi o to ogłupianie młodych ludzi , którzy zainteresowac sie trochę polityką, staja sie coraz bardziej obojętni na wszystko przez naśladowanie np Robyn Fenty ( Rihanna) , gwiazd , seriali , muzyki , które wręcz zachęcają do luznego beztroskiego życia narkotykow i wyuzdanego se ksu , wszystko zamienia sie na same przyjemności A w między czasie wielkie organizacje , często tajne , bo to juz nie tylko sekty typu scjentolodzy ale wlasnie bogate osoby i wszystko co wiąże sie z pojęciem Illuminati , osłąbiaja społeczeństwo i przejmuja nad nimi kontrolę , staja sie marionetkami bez własnego myslenia i wlasnej opinii , panuje prawdziwa epidemia nowotworow oraz depresji ktora jest uważana za chorobe XXI wieku Zauwazylam ze w polsce wszystko brane jest bardziej pod żart ,i wlasnie wtedy przegapia sie momenty ktorych potem nie da sie juz odwrocic Żyjąc na codzien w takim miejscu jak Los Angeles , mozna zobaczyc jak zycie ludzi zamienia sie o 180 stopni , a czasami w prawdziwe piekło

Gość gość
nic nie zostalo na swiecie sprawiedliwiej rozdzielone niz rozum - nikt nie narzeka ze ma go za malo :classic_cool:

Gość gość
powinno sie odpowiedzialnie wybierac programy w telewizji i strony na internecie

Gość gość
Nie słucham rihanny i innej takiej ździry, ani lady zgagi. Tez bym chciala mieszkac w L.A , bo tam jest ciepło

Gość gość
Też tak mówiłam , że chcialabym mieszkac tam gdzie jest wiecznie ciepło , i że LA to moje marzenie :) Noi powiem Ci że to wcale nie jest jak na filmach czy teledyskach,albo jak w opowiadaniach Wiele zalezy od dzielnicy i ludzi jacy Cię otaczają , ale tak jak pisałam , teraz wiekszosc jest ogłupiona przez osoby ktorym na tych ich ogłupieniu zależy

Gość gość
i ty uwazasz ze problem oglupienia dotyczy tylko usa? oglupianie polakow szlo najpierw rewelacyjnie komunistom a teraz nalozyly sie na to scieki z panstw zachodnich zyc k***a nie umierac matura z matematyki 2014: pokoloruj drwala :classic_cool:

Gość gość
a czy tam dosłownie wszyscy muzycy kazdego gatunku mają te powiązania z illuminati?

Gość gość
Illuminati umarło śmiercią naturalną. Mamy pseudo-illuminati w postaci kilku rodzin które założyły korporacje. Korporacje stoją za tym co jemy, oddychamy, siłą polityczną, bankierami, rzeźniami, rolnictwem ( choćby Monsato) itd. Piszę o US. W Europie jest o tyle dobrze (w tym i w PL) że nie są tak skorzy do prania mózgów. GMO jest np nie do przyjęcia i żywność musi być oznaczona jeśli w niej są zawarte gmo. Mnie rażą durne programy telewizyjne. Co raz więcej reality show czy Ramsey's Hell's kitchen itp. Dlatego zrezygnowałam kompletnie z TV.

Gość gość
P.S. Zobacz co w Japonii wyrabiają :-) Jakoś żyją i jest ok.

Gość gość
w PL jest to samo, jesli oglądam tv to jakies NGC albo discovery czasem, albo prognoze pogody ..taka prawda.