Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

alkohol dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny, mam 1.5 roczne dziecko. Mieszkam z facetem u niego w domu. Mój facet jest bardzo niecierpliwy i dostaje wścieku jak mały płacze czy grymasi, Od pewnego czasu podaje mu małe dawki alkoholu. Tak niedużo na łyżeczce z kaszką lub twarożkiem. Mały się krzywi ale jakoś tam da się mu wcisnąc. potem śpi jak zabity, Co myślicie? Nie zaszkodzi mu to. Bo ja też wolę jak on dłużej spi, bo inaczej to czasem się boję żeby on go nie pobił w tej furii. To chyba mniejsze zło podac ten alkohol? I czy jak pójdę do lekarza to moze po czymś stwierdzić, że dziecko ma podawany ten alkohol?

Gość gość
Rośnie kolejny alkoholik. Smutne ... A faceta zmień.

Gość gość
Błagam powiedz, że to jakaś prowokacja! Jeśli to prawda, to brak mi słów... Tobie chyba mama też podawała alkohol jak byłaś mała.

Gość gość
mam nadzieję ,ze to głupia prowokacja, a nie głupia matka...:-/

Gość gość
ale tego alkoholu jest malutko! Nie zeby synek się przewracał. Tak trochę na łyżeczce, na dobra spanie. Tylko nie wiem, czy lekarz się może przyczepi. Nie wiem, czy lekarz może to jakoś stwierdzić.

Gość gość
wolisz gacha niż własne dziecko ?

Dziewczyno ty weź się lecz na głowę! dziecku alkohol? Małe dzieci płaczą i grymaszą nic z tym nie zrobisz a jedyne słuszne rozwiązanie to zostawić faceta skoro jest nadpobudliwy i go ręce swędzą. Żeby dziecko od małego poić alkoholem, bo partner niespokojny? Ty się lepiej zastanów co jest ważniejsze- facet czy dziecko? Patologia.

Gość gość
ale czytajcie ze zrozumieniem! To nie, ze dziecko pije ten alkohol tylko ciutke na łyżeczce podajemy. No pare kropelek. to w syropie tyle też jest.

Gość gość
zapytaj lekarza pediatrę on Ci powie czy dobrze robisz

Gość gość
a syropu też dziecku nie podacie jak chore?

Gość gość
syrop to podajesz raz na czas a nie codziennie!!! poza tym, piszesz że podajesz łyżeczkę, i dziecko się krzywi! wierz mi, że w syropie nie ma tyle alkoholu!! następna pier...dolnieta, weź lepiej oddaj to dziecko, zeby wam nie przeszkadzalo

Gość gośćinka
To prowokacja bo przecież nie może być to prawdą:)

Gość gość
myślę, ze przesadzacie. chyba dla dziecka lepiej jak się spokojnie wysypia i dla faceta też lepiej bo się nie denerwuje. dziecko odżywiane jest zdrowo, kupuję mu jabłka i soczki to myślę że te pare kropelek wódki nie zaszkodzi. no bez przesadyzmu

Gość gość
takim ludziom powinno się odbierać dzieci

Gość gość
Dobre prowo 5/10. PS. W syropach dla dzieci nie ma alkoholu ;)

Gość gość
Kurwa ale beznadziejna prowokacja :) a jeśli nie to będziesz leczyć dziecko za paręlat na wwątrobę i na trzustke powodzenia idiotko :) niech cię facet weźmie siłą to splodzicie kolejnego biednego potomka :(

Gość gość
na jaką wątrobę? od paru kropelek wódki? weź ty sie p*****lnij w łeb

Gość dr Pawlak
Witaj, jestem pediatrą. Czy moglabym otrzymać od ciebie numer maila lub telefon kontaktowy? Chętne doradzę w kwestiach diety i odpowiem na wszelkie pytania odnośnie szkodliwości alkoholu. Pozdrawiam Dr. Pawlak