Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka stwierdziła. że jej dziecko jest mądrzejsze!

Polecane posty

Gość gość

A więc tak, dawno nie widziałam się z moją koleżanką, która ma starsze o 2 mies. dziecko. Gdy się spotkałyśmy to jej mała (ma rok i dwa miesiące) uciekała od mojej córki i zaczęła się rzucać i trzepać rączkami, to moja koleżanka stwierdziła, że jej córka jest starsza i mądrzejsza... no jak mnie tym zdjenerwowała, przecież 2 mies temu było zupełnie tak samo, ja powiedziałam, że moje dziecko jest mądre bo się przynajmniej dzieci nie boi i nie ucieka jak jakiśdzikus... obraziła się na mnie ta moja koleżanka ale już nie dałam rady aby ktoś obrazil mi dziecko

Gość gość
obie jesteście nadczułymi kwokami

Gość gość
hahahaha:D:D:D Dwie idiotki :D

Gość gość
obie dorośnijcie :) będą sie licytować które dziecko ładniejsze czy mądrzejsze. Kazdy ma inny gust i jednemu coś sie podoba a drugiemu już nie. Pochwalicie sie za 20 lat ... wtedy bedzie widać co z dziecka wyrosło :)

Gość gość
Typowe Matki Polki , które nie mają innych tematów tylko wykłócać się czyje dziecko lepsze, które zaczęło wcześniej raczkować , które ma więcej ząbków, które mówi więcej słów, które robi ładniejszą kupę.... i tak w koło macieju. Nie macie już żadnych innych tematów poza dziećmi? Jeśli tak to współczuje wam , bo jestescie kwokami w przeciwienstwie do mądrych mam, które potrafią znaleźć równowagę miedzy zyciem rodzinnym a resztą.