Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

półroczne niemowlę nie śmieje się głośno

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny mój synek za 2 tygodnie skończy pół roku i do tej pory głośno śmiał tylko z 3 czy 4 razy, bardzo często uśmiecha się, buźka mu się śmieje, ale głośno tak jak pisałam prawie w ogóle. Martwię się, bo starszy synek w tym wieku śmiał się głośno już co chwilę, jak to jest u Was, czy to oznacza, że coś jest z synkiem nie tak ? :(

Gość gość
walnij sie głową w ścianę a potem zrób sobie jeszcze 3 bachora tępoto

Gość gość
ja będę delikatniejsza - puknij się w głowę patelnią. twoje dziecko ma więcej rozumu od ciebie.

Gość gość
ale patologia tu pisze... szkoda pisac tu autorko skoro jakieś d***** patologiczne, gwałcone przez ojców jak były dziećmi tylko tu odpisują

Gość gość
mój jest w podobnym wieku również uśmiecha się prawie bez przerwy no a z tym śmianiem się w głos jest tak że mam na niego jeden sposób który działa zawsze. Szybkie i przeciągające mówienie w szyje (tak że moje usta są przy jego szyi) np słowa ZJE jest to podczas zabawy kołysze go lub on leży i mówię kilka razy mama cię zje, mama zje Mateuszka jednocześnie się do niego zbliżam i potem właśnie powtarzam w szyje zje zje zje. Śmieje się zawsze głośno i długo. Próbowałam innych zabaw ale nic na niego nie działa żadne łaskotki pierdziochy czy inne tylko myślę że tak jak dorosłego i dziecko może śmieszyć co innego u mojego syna akurat jest to szyja bo nie chodzi tyle o słowo a właśnie o wibracje podczas wypowiadania słowa. Znajdź swój sposób na rozśmieszenie dziecka.

Gość gość
autroko z 23:36 - spróbuję Twój sposób, dziękuję za radę

Gość gość
hahaha a moj za to smieje sie tylko jak g***townie zblizam twarz do jego twarzy i mówie na bardzo bardzo szybko na jednym wdechu "co jeszcze powiesz mamie" nie wiem dlaczego go to smieszy ale dziala zawsze

Gość gość
gościu z 23:36 to jeszcze raz ja autorka - dziś z rana spróbowałam Twój sposób, mówiłam do synka z ustami przy jego szyi, smyrałam go też palcami po szyjce i rzeczywiście śmiał się głośno :))) dziękuję bardzo za podpowiedź :)