Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kjub30

Lenor

Polecane posty

Gość gość
Czy to tylko zmiekczacz

Gość gość
A wiec jest świetny nie jest zmiekczaczem ale zapachem ktory długo po praniu zachowuje sie na ubraniech osobiscie polecam złoty cos pieknego dajcie znac gdzie je kupujecie bo uk jest w tesco i wiekszych marketach

Gość gość
Widziałam go w Rosmman, tyle że cena nie zachęca

Gość saraib
TO ciekawy gadżet nie zastąpi płynu zmiękczającego, ale nada ubraniom wyjątkowego i intensywnego zapachu na dłuższy czas. Wypróbowałam perełki i muszę przyznać, że spełniły swoją rolę. Używam płynów zmiękczających typu sensitive, które nie mają konkretnego zapachu, ale dzięki perełkom to się zmieniło. Mogę korzystać z delikatnych płynów i mieć pachnące ubrania, to tez dzięki temu, że Lenor Unstoppables nie uczulają. Lubię nowości, a te które działają w szczególności :-)

Gość Wandak
Jeśli chodzi o zmiękczenie tkanin, to perełki tego nie zrobią, ale nadają wyraźny, długotrwały zapach :) u j sprawdziły się głównie tam, gdzie nie używałam płynu do zmiękczania (ręczniki, ubrania fitness), choć stosuję je również z połączeniem płynu do płukania.

Gość gość
Właśnie też pytałam parę osób i dowiedziałam się tyle, że owszem pachnie, ale po dodaniu 3 miarek na pranie, a to bardzo dużo. Zwłaszcza, że opakowanie jest niewielkie, a cena bardzo wysoka. Jak dla mnie to perełki są zbyteczne do codziennego prania, bo aby uzyskać miękkość i tak trzeba dodać płynu zmiękczającego, który też zazwyczaj mniej lub bardziej pachnie. Ale perełki mogą się przydać do odświeżenia rzeczy, które leżą długo w szafie. Np. rzeczy letnie, które zimę przeleżały w szafie, to warto przed ich założeniem po prostu je odświeżyć i do tego perełki się przydadzą. Reasumując : do prania codziennego - zbyteczne, do odświeżania, że tak powiem , zleżałej odzieży - bardzo fajna sprawa.

Gość gość
Chciałam spytać, czy te perełki Lenor stosuje się razem z proszkiem (żelem) do prania ? Bo w reklamie, ta Amy jakaś tam, wsypuje nakrętkę tych perełek do pralki i mówi, że "one (perełki) załatwią resztę", o proszku, żelu, czy kapsułkach do prania nie ma ani słowa...

Gość paucia1987
można używać z proszkiem i płynem. Nie ma to większego znaczenia. Aczkolwiek jakieś zapachy mogą ci się mieszać. co do samych perełek to są bardzo wydajne. Wszystko zależy także od intensywności zapachu jaki chce się uzyskać bowiem można je dawkować w dowolnych ilościach - im więcej się wsypie tym więcej zapachu przenoszą na pranie. Osobiście sypię 1 nakrętkę i zapach jest i tak bardzo intensywny. W połączeniu z płynem do zmiękczania rewelacja. Stosowanie jest banalne - wsypuje się bezpośrednio do bębna pralki. Czy zapach utrzymuje się aż 12 tygodni? Przy 1 nakrętce raczej nie, ale na pewno jest intensywny i dość nowoczesny. Nie męczy.

to nie jest zmiękczacz, a tylko nadawacz zapachu. Nie działa przeciw elektrostatycznie - a dla mnie to jest priorytet przy korzystaniu z płynu do płukania..

Gość camilac
Lubię bardzo zapachy Lenora, sa po prostu świetne, ale Lenor Unstoppables zaskoczył mnie totalnie. Wsypuje garść perełek (zalecam mniej niz w przepisie, bo i tak są bardzo wydajne, a zapach i tak jest b.intensywny) a cała zawarośc prania/ubrań pachnie świeżo i przyjemnie. Sa 4 rodzaje zapachowe o innej nucie, a opakowanie przyjemnie w dotyku. Ja jestem z Lenor Unstoppables zadowolona.