Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

impreza w przedszkolu jak mam się ubrać

Polecane posty

Gość gość

W piątek mamy w przedszkolu imprezę pasowanie na przedszkolaka i kurde nie wiem jak mam się ubrać. Dzieci odświętnie to wiadomo ale rodzice? też jakoś tak elegancko czy zwyczajnie jak na co dzień? może głupie pytanie ale nie wiem naprawdę, może wy coś doradzicie?

Gość gość
ja zawszę starałam sie ubierać troszkę ładniej. nie chodzi,żebyś wyglądałam jak gwiazda...ale w dresie i adidasach nie pójdziesz!

Ja mam w sobotę tą imprezę. Odbędzie się na boisku. Mam zamiar ubrać się zwyczajnie tj. jeansy i bluzka jakaś w tym dniu to dzieci są najważniejsze a nie odpicowane mamusie :D

Gość gość
no tak ale mieszkam w małym miasteczku gdzie słyszę jak matka matce dupę obrabia. Na co dzień ubieram legginsy, adidasy i softshella a słyszę o innej matce w dresach że fleja, niedbaluch albo o tych lepiej ubranych że picuje się, szpanuje, chce się pokazać itd. Wróciłam nie dawno z zagranicy z jednym bagażem podręcznym, z butów mam jedynie adidasy, albo kozaki albo mega szpilki z wesela. Czy np ubranie w legginsy, tunikę i botki jeśli kupię sobie jakieś fajne będzie ok?

Gość gość
Ja właśnie uważam, że trzeba trochę wypośrodkować. Nie na galowo i nie w dresach. Czyli jeansy, jakaś bardziej elegancka bluzka. Względnie może być też kiecka ale taka raczej skromna- nie jak na wesele :P

Gość kaśkawroocccłaaw
Ja ostatnio podczas takiej imprezy miałam czarne szpilki obcisłe granatowe jeansy bluzke i na to szara dopasowana marynarka i mysle że ubrana byłam tak pośrednio ani nie na sportowo jak i nie zbyt odświętnie.

Gość gość
a u nas mamuśki na takie imprezy potrafią przychodzić w weselnych kieckach, wyczesane i umalowane jak gwiazdy hehe a to wiejskie przedszkole :)