Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy w LIDLu narciarskie ciuchy

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy ktos moze wie kiedy mniej więcej mogę się spodziewać kurtek narciarskich w LIDLu?

Gość gość
lepiej idz do decathlonu tam masz towar dla narciarzy wysokiej jakosci a nie ten z hipermarketów

Gość gość
No właśnie w ofercie decathlonu jest dość ubogo na stronie, musze podjechac ale mam kawałek, do lidla bliżej a koleżanka bardzo sobie chwali ich towar :) zwłaszcza, ze na nartach jestem max 10 dni w roku

Gość gość
w hipermarkecie sa tylko produkty niskiej jakosci ,

Gość gość
Widziałam kurtkę koleżanki i nie uważam aby byla slabej jakości, w marketach można kupic cos dobrego tylko trzeba szukac, a nawet w markowych sklepach można kupic cos beznadziejnego i jeszcze piec razy drożej bo placu sie za metkę, takze nie warto oceniać przed obejrzeniem, a w lidlu jest niemiecka jakość i czasem można trafić cos fajnego :)

Gość gość
Moja ma ma kupila w lidlu buty , rozpadły sie po tygodniu Ja zadaje jej pytanie czy zwariowała .. KTo kupuje buty w hipermarkecie .. ? Kiedyś nadziałą sie na zakupy mango kupując tam maszyne do szycia

Gość gość
maszyna nic nie warta była

Gość gość
z tą maszyną jest tak , że ona szyje , ale nie nadaje się do poprawiania ubrań dla ludzi.. Można co najwyżej lalce ubranko zrobić .. Leży w szafie ta maszyna , a mama jej nie używa.

Gość gość
Buty a kurtka to różnica, a jak ktos nie umie rozpoznac jakości to juz jego wina, ze kupuje byle co, a ja pytam o kurtki narciarskie, które maja pewne normy do spełnienia i jak ktos się minimalnie zna to rozpozna zadowalajaca jakość, a mi chodzi tylko o to kiedy maja być bo rozejdą się w max kilka godzin... Sa zwykle po ok 200zl, a w takim campusie trzeba dać 900zl, wiec musiałoby mi paść na mozg żeby tyle wydać na kurtkę ktora zaloze 10razy w roku...