Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biała magia: uroki, klątwy, spętania.

Polecane posty

Gość Agnieszka

Spetanie jest faktycznie silne , robilam dwa uroki miłosne na powrót i nie zadziałały , zadziałało dopiero spętanie po dwuch miesiącach . Zadzwonił i chciał się spotkać . Minęły trzy miesiące i narazie jest dobrze , Jak chcecie to sprawdzcie sami , robiłam tutaj : http://milosnyurok.wixsite.com/tarot

Gość suza

milosnyurok.wixsite niestety oszustwo więc skończ tu się reklamować i lepiej oddaj moje pieniądze. Kochani urok nie działa, niby robiony 3 miesiace temu, kontaktu z moim facetem brak a od znajomych wiem ze jest juz w innym związku. uwazajcie bo to tylko reklama.

Gość Gosc

Bezmozgowcy 

Gość Kinia

Czekam już 5 miesięcy i efektów brak a na maile nie odp.Nie polecam.

Gość konr0

a moze na tinera sie zapiszcie tam na pewno milosc znajdziecie

Gość Pawelek

Dawno temu mój kumpel rzucał urok u Rjady ona chyba szeptuchą jest a nie wróżką. No i ku mojemu zdziwieniu z Kaśką są teraz małżeństwem. Chyba coś w tym musiało być. 

Gość Gość

Co za mega sciema

Gość gość

Zgadzam się z Tobą, że tematyka jest bardzo ciekawa i sama też byłam tym zainteresowana, bo niestety w miłości nie układało się tak jak należy. Ale trafiłam po poszukiwaniach w sieci na stronę marcintarot.pl/ i skorzystałam z rytuału Spętanie Miłosne, minęło kilka tygodni i w moim związku zaczęło się wszystko układać idealnie. Od ponad 3 lat jest po prostu doskonale więc nie zostało mi nic innego jak wierzyć, że ten rytuał po prostu mi pomógł.