Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Pobi艂am swojego chlopaka

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Nie panuje nad swoimi emocjami. Jestem agresywna. Bylam u niego, wszystko bylo ok i wieczorem wypilam kilka piw. Wtedy agresja we mnie wstapila. On chcial spac a ja ogladac film z tego powodu wyszla glupia k艂贸tnia i zaczelam go bic. On lekko mnie odepchnal i wtedy we mnie strasznie sie zagotowalo. Rzucilam sie na niego i zanim zdazyl mnie powstrzymac podbilam mu oko i poszla mu krew z nosa. On w szoku ja wtedy tez. Strasznie 偶a艂uj臋 ze do tego doszlo. Zazwyczaj jestem agresywna ale slownie. Pierwszy raz taki szal dostalam. Co mam zrobi膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
To zdazylo sie dzisiejszej nocy. Teraz m wyrzuty sumienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nikt nie pomoze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zadna z was albo waszych znajomych nie mial podobnej sytuacji,?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 urszak
Zgadzam si猫, nie pij. Po alkoholu niekt贸rzy staj膮 si猫 agresywni. Chyba alkohol wyzwala jakies reakcje chemiczne w m贸zgu, a to wp艂ywa na zachowanie. Jezeli chcesz byc w trwa艂ym zwi膮zku z kimkolwiek, zrezygnuj ca艂kowicie z alkoholu. Wierz mi, mozna sie swietnie bawic, imprezowac, a rano nie ma kaca, i funkcjonuje si猫 normalnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale ja nigdy po alkoholu nie bylam agresywna. Pierwszy raz tak mnie wzielo. Nie wiem dlaczego. Nagle alkohol zaczalby na mnie wplywac inaczej niz dotychczas??? To mozliwe?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
seks na zgod臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pogodzeni juz jestesmy. Problemem jest to ze boje sie zeby znowu taka sytuacja nie miala miejsca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi si臋 zdarzy艂o po pijaku trzy razy w 偶yciu kogo艣 uderzy膰: raz bo mnie poprosi艂 偶eby go uderzy膰, dwa bo zosta艂am obra偶ona i trzy bo si臋 przystawia艂 nachalnie do mojej kole偶anki (to trzy inne osoby) i 偶aden nie mia艂 po tym 艣ladu, wi臋c opr贸cz t艂umienia w艂asnej agresji mo偶esz si臋 cieszy膰 偶e w razie zagro偶enia jeste艣 skuteczna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bylam skuteczna bo on byl zaspany i zmeczony. Poza tym nie spodziewal sie ataku. Oddalam moze ze 3 celne ciosy w twarz zanim zdazyl mi przytrzymac rece.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No moja kole偶anka 艣rednio co 3impreze kogo艣 leje i za ka偶dym razem mowi ze juz nie bedzie. Po prostu nie pij. Ja swojego ch艂opaka uderzy艂am kilka razy po pijaku, ale to by艂a czysta prowokacja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 S O C H A
Trza bylo wtedy juz mu ta krew zlizac kapiaca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poza tym ja uderzalam piescia i zorientowalam sie co sie stalo dopiero jak mnie trzymal, trzesla mu sie broda bo byl w szoku i gdy mowil to plul krwia. Bylo ciemno ale zobaczylam ze leci mu krew z nosa. Wystraszylam sje i wtedy zaczelam zalowac tego co stalo. Wczesniej dzialam instynktownie i w amoku. Dlatego boje sir ze moze sie taka sytuacja powtorzyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j kiedy艣 mnie poprosi艂 偶ebym mu pokaza艂a jak bij臋 ;) Ja nie wiem co ludziom w g艂owach siedzi, bo nie chcia艂am, ale jak si臋 napi艂am to si臋 zgodzi艂am. Co do autorki to pozostaje nieco ograniczy膰 ilo艣膰 alko, wi臋cej jedzenia w czasie picia itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 S O C H A
Mnie strraasznie jara widok gdy chlopak.ma krew....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nigdy na mnie nie dzialal tak alkohol. Czy to mozliwe ze nagle dziala agresywnie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak Ci ch艂opak p**********i w rewan偶u za rzucanie si臋 na niego z grabiami to si臋 oduczysz w trymiga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzia艂anie alkoholu si臋 zmienia z wiekiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To w takim razie juz nie pije

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Konia miala艣 mu pobic. Te kobity juz calkiem zdebilowaly:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
idz do psychologa twoje zachowanie jest zenujace zalosne nie umiesz panowac nad swoimi emocjami im wczesniej tym lepiej poki jeszcze nie dopuscilas sie do zgldzenia kogos masz niestety problem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

"nawet ch艂op co w r臋kach lekko 艂amie sztaby , wzgl臋dem baby jest tak jak dziecko ca艂kiem s艂aby"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

te偶 tego do艣wiadczy艂em od by艂ej dziewczyny miala wzrostu tyle co ja , 180 cm ale wa偶y艂e wi臋cej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

wa偶y艂a wi臋cej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jim
Dnia 9.10.2014 o 20:42, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Nikt nie pomoze?

alko to tylko zapalnik, problem masz g艂臋biej. bez wizyty u psychologa sama tego nie rozgrzebiesz. korzeni problemu zwykle szukamy w dzieci艅stwie bo nikt nie rodzi si臋 z agresj膮. je艣li nic z tym nie zrobisz b臋dziesz mie膰 zje..ne 偶ycie

Udost臋pnij ten post