Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pobiłam swojego chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Nie panuje nad swoimi emocjami. Jestem agresywna. Bylam u niego, wszystko bylo ok i wieczorem wypilam kilka piw. Wtedy agresja we mnie wstapila. On chcial spac a ja ogladac film z tego powodu wyszla glupia kłótnia i zaczelam go bic. On lekko mnie odepchnal i wtedy we mnie strasznie sie zagotowalo. Rzucilam sie na niego i zanim zdazyl mnie powstrzymac podbilam mu oko i poszla mu krew z nosa. On w szoku ja wtedy tez. Strasznie żałuję ze do tego doszlo. Zazwyczaj jestem agresywna ale slownie. Pierwszy raz taki szal dostalam. Co mam zrobić?

Gość gość
To zdazylo sie dzisiejszej nocy. Teraz m wyrzuty sumienia.

Gość gość
Nikt nie pomoze?

Gość gość
Zadna z was albo waszych znajomych nie mial podobnej sytuacji,?

Gość urszak
Zgadzam siè, nie pij. Po alkoholu niektórzy stają siè agresywni. Chyba alkohol wyzwala jakies reakcje chemiczne w mózgu, a to wpływa na zachowanie. Jezeli chcesz byc w trwałym związku z kimkolwiek, zrezygnuj całkowicie z alkoholu. Wierz mi, mozna sie swietnie bawic, imprezowac, a rano nie ma kaca, i funkcjonuje siè normalnie.

Gość gość
Ale ja nigdy po alkoholu nie bylam agresywna. Pierwszy raz tak mnie wzielo. Nie wiem dlaczego. Nagle alkohol zaczalby na mnie wplywac inaczej niz dotychczas??? To mozliwe?

Gość gość
Pogodzeni juz jestesmy. Problemem jest to ze boje sie zeby znowu taka sytuacja nie miala miejsca.

Gość gość
Mi się zdarzyło po pijaku trzy razy w życiu kogoś uderzyć: raz bo mnie poprosił żeby go uderzyć, dwa bo zostałam obrażona i trzy bo się przystawiał nachalnie do mojej koleżanki (to trzy inne osoby) i żaden nie miał po tym śladu, więc oprócz tłumienia własnej agresji możesz się cieszyć że w razie zagrożenia jesteś skuteczna.

Gość gość
Bylam skuteczna bo on byl zaspany i zmeczony. Poza tym nie spodziewal sie ataku. Oddalam moze ze 3 celne ciosy w twarz zanim zdazyl mi przytrzymac rece.

Gość gość
No moja koleżanka średnio co 3impreze kogoś leje i za każdym razem mowi ze juz nie bedzie. Po prostu nie pij. Ja swojego chłopaka uderzyłam kilka razy po pijaku, ale to była czysta prowokacja.

Gość S O C H A
Trza bylo wtedy juz mu ta krew zlizac kapiaca

Gość gość
Poza tym ja uderzalam piescia i zorientowalam sie co sie stalo dopiero jak mnie trzymal, trzesla mu sie broda bo byl w szoku i gdy mowil to plul krwia. Bylo ciemno ale zobaczylam ze leci mu krew z nosa. Wystraszylam sje i wtedy zaczelam zalowac tego co stalo. Wczesniej dzialam instynktownie i w amoku. Dlatego boje sir ze moze sie taka sytuacja powtorzyc

Gość gość
Mój kiedyś mnie poprosił żebym mu pokazała jak biję ;) Ja nie wiem co ludziom w głowach siedzi, bo nie chciałam, ale jak się napiłam to się zgodziłam. Co do autorki to pozostaje nieco ograniczyć ilość alko, więcej jedzenia w czasie picia itd.

Gość S O C H A
Mnie strraasznie jara widok gdy chlopak.ma krew....

Gość gość
Nigdy na mnie nie dzialal tak alkohol. Czy to mozliwe ze nagle dziala agresywnie?

Gość gość
Jak Ci chłopak p**********i w rewanżu za rzucanie się na niego z grabiami to się oduczysz w trymiga.

Gość gość
Działanie alkoholu się zmienia z wiekiem.

Gość gość
To w takim razie juz nie pije

Gość gość
Konia mialaś mu pobic. Te kobity juz calkiem zdebilowaly:-(

Gość gość
idz do psychologa twoje zachowanie jest zenujace zalosne nie umiesz panowac nad swoimi emocjami im wczesniej tym lepiej poki jeszcze nie dopuscilas sie do zgldzenia kogos masz niestety problem

Gość gość

"nawet chłop co w rękach lekko łamie sztaby , względem baby jest tak jak dziecko całkiem słaby"

Gość gość

też tego doświadczyłem od byłej dziewczyny miala wzrostu tyle co ja , 180 cm ale ważyłe więcej

Gość gość

ważyła więcej

Gość Jim
Dnia 9.10.2014 o 20:42, Gość gość napisał:

Nikt nie pomoze?

alko to tylko zapalnik, problem masz głębiej. bez wizyty u psychologa sama tego nie rozgrzebiesz. korzeni problemu zwykle szukamy w dzieciństwie bo nikt nie rodzi się z agresją. jeśli nic z tym nie zrobisz będziesz mieć zje..ne życie