Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Które imię najładniejsze??

Polecane posty

Gość gość

Barbara, Małgorzata, Magdalena. Które z tych trzech jest według was najlepsze.

Gość gość
Klaudia - komedia. pretensjonalność i tandeta na maxa Sylwia, Ewelina - wiocha na maxa, dodaj jeszcze Beatkę, Renatkę, Anetkę i mariolkę Klara - kojarzy mi się z jakąś niedorobioną, chorą dziewczynką.

Gość gość
z tych trzech to Magdalena Ale warto wziąć pod uwagę inne imiona

Gość gość
Kobieta podaje konkretne propozycje imion i zawsze znajdzie się ktoś ze swoimi "lepszymi propozycjami". Myślicie, że ona już nie przeanalizowała całej listy imion? Wybrała to, co jest najbliższe jej sercu i gustowi i po co się w to wtrącać? Wystarczy po prostu odpowiedzieć na pytanie. W temacie: Z spośród tych trzech wybrałabym Małgorzatkę.

Gość gość
Basia- moja macocha tak sie zwie, nie podoba mi sie to imie Magdalena - mam baardzo duzo koleżanek o takim imieniu, każda jakas dziwna Małgorzata - kojarzy mi się z Maryla Rodowicz. Imiona bardzo zwykłe. Nie mam zdania. Sama mam zwykłe imie Agnieszka i wolałabym mieć inne, jakieś mniej spotykane.

Gość gość
Basia - imie dojrzalych pan Małgorzata i Magdalena - podoba mi sie, zwlaszcza Magdalena. takie jest moje zdanie

Gość olaboga13
Barbara, zdecydowanie!

Gość gość
Barbara, Basia, Baśka- paskudnie:O jak dla tej chłopki. Mi się nie podoba Magdalena- całkiem ładnie, proste imię, można zdrobnić Magda, Madzia. Brzmi też poważnie, ale sympatycznie w przeciwieństwie do Barbary Małgorzata- ślicznę imię, moja koleżanka ma córkę Gosię. jedynie nie podoba mi się Gośka, ale już Małgorzata brzmi dumnie i dystyngowanie. Ogólnie rzecz biorąc wywal tą Baśkę i będzie ok:D

Gość gość
Basia najlepsza. nie chcialabym byc mamą Madzi... do konca zycia bedzie mi sie to imie tylko z tym kojarzyc

Gość gość
Tylko nie Baska dla mnie !

Gość gość
Madzia :) Moja ciotka ma na imię Basia i nigdy jej się to imię nie podobało ;)