Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak moge jej zaszkodzic

Polecane posty

Gość gość

I czy w ogole moge? Chodzi mi o dziewczyne w pracy ktora wygryzla mnie z zespolu. Mialysmy fajny zespol w dziale, ale szefowej to nie padowalo i potrzebowala kapusia. No i mnie przeniosla. Co moge zrobic zeby sie na nowej kokezance odgryzc? Powiem tylko tule, ze jest to odoba bezwzgledna i bardzo interesowna i nie ukrywa, ze kasa jest dka niej najwazniehsza. Tesc jej wybudowal dom, wykonczyl ( fizycznie). Jak sie okazalo ze tesc ma raka i jest umierajacy to miala pretensje, ze naz bierze urlop i jezdzi z ojcrm do lekarza.

Gość gość
nasraj jej na wycieraczke

Gość gość
co to ma wspólnego z forum pt. "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci" Idź sobie na ogólne albo jakieś inne! Czy jest jakiś admin na sali?

Gość gość
Jedno z drugim nie ma nic wspólnego autorko. Jesteś nieprofesjonalna mieszając życie prywatne z zawodowym. Liczy się tylko to jakim ta dziewczyna jest pracownikiem i czy zespół w jej obecności nie jest czasem bardziej wydajny.

Gość gość
Tutaj zawsze ktos cos wrednego wymysli. Matki sa w tym najlepsze.

Gość gość
Nie jest bardziej wydajny, bo ona nic nie umie. Pracowala do tej pory na innym stanowisku i tak wlazila w tylek szefiwej, ze w koncu dopiela swego. I nie bedzie bardziej wydajny, bo nikt jej nie lubi i wiadaomo ze jak atmosfera jest kiepska to zle sie pracuje. Dzis jak jej kolezanka cos pokazwyala, to piszla do szefowej, zeby ja cos innego nauczyc, bo tamto jest za trudne;/

Gość gość
Wiem, ze to okropne, ale zwyczajnie chcialabym sie na niej odgryzc. Praca tu nie na nic do rzeczy, ona ma uklad z szefem, a w panstwowce to wazniejsze niestety niz wszystko inne.

Gość gość
"na niej odgryźć" aż oczy bolą :o na niej zemścić albo jej się odgryźć!!!! ludzie no! Nie sądzę, że to jest jakiś poważny projekt czy firma chyba McDonald's albo ekipy sprzątające jakiś obiekt :o a w takiej firmie nie warto się żreć ;) poszukaj sobie innej posadki w tym stylu. Pełno takich ogłoszeń jest :D

Gość gość
hahaha zespół kasjerek w biedrze był jej, a teraz ją przenieśli do sprzątania magazynu :P posmaruj im krzesła na kasach klejem :D

Gość gość
Ta posadka to panstwowka, aktualnie nie mam zamiaru szukac czegos innego.

Gość gośćShug Avery
Napisz do niej list, jak zapozna się z twoją znajomością języka polskiego to zaszkodzi jej to niewątpliwie. Tak, tak, wiem, masz dyscośtam