Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem lesbijką ale wyglądam jak chłopak. .

Polecane posty

Gość gość

I widzę że wiele dziewczyn mi się przygląda czy to znaczy że im się podobam?

Gość gość
Jako chłopak, a gdy się przekonają, że jesteś dziewczyną to już chyba nie

Gość gość
Zawsze mogę takiej zrobić dobrze wibratorem. Nawet lepiej niż nie jeden koleś z małym kikutem.

Gość gość
jak się dowiedzą że nie masz sisiora to czar pryśnie :P

Gość gość
Zawsze mogę takiej zrobić dobrze wibratorem. Nawet lepiej niż nie jeden koleś z małym kikutem. x Ale to nie w tym rzecz, zwykłe dziewczyny pociąga męskie ciało a nie kobiece upozorowane przez ciuchy i fryzurę na męskie, to trochę takie przebieranki za chłopaka a prawdziwym nigdy nie będziesz :P

Gość gość
Daj zdj bo jaraja mnie takie dziewczyny co wygladaja jak chlopak

Gość gość
lubię takie dziewczyny, podniecają mnie, jestem kobieca :) chciałabym żeby mnie taka wymacała..... mniam

Gość gość
Gość 21:30 a ile masz lat?

Gość gość
Chętnie cię wymacam jak coś mam 21 lat. Gość 21:29 a Ty ile masz lat?

Gość gość
Jako osoba biseksualna powiem tak - podobają mi się faceci którzy wyglądają jak faceci i kobiety które wyglądają jak kobiety. dziewczyna może być chłopczycą, ale jak na pierwszy rzut oka (i kolejny...) wygląda jak chłopak to nie jest dla mnie atrakcyjna ani jako kobieta ani jako mężczyzna.

Gość gość
meskie lesby sa paskudne jak gorylice bleehhh

Gość gość
Nie wszystkie. Ja wyglądam jak 17/18 letni młodzieniec przystojony. Mam brązowe oczy i ciemny blond włosy, ładną cerę. Mam 170 cm, waga 58 kg. Ale zgodzę się że większość odstrasza wyglądem. Gdzie są te dwie co domagały się pieszczot? Zrobię Wam dobrze za free!

Gość gość
Gość 21:29 i 21:30. Napiszcie jak się namyślicie.

Czemu często kobiety- lesbijki upodabniają się do facetów a faceci geje- do kobiet? to tylko orientacja seksualna czy nie akceptujecie siebie, i ciągnie Was do transseksualizmu?

Gość gość
Nie ciągnie do transseksualizmu - Bo z tym się rodzisz. To nie jest zachcianka, tylko poczucie, że Twoje wnętrze znajduje się w nieodpowiednim opakowaniu. U niektórych męskich les i ddamskich gejów może to być transseksualizm, ale może im się żyć w płci w jakiej się urodzili, bo tak jest łatwiej, albo ich cielesność im aż tak nie przeszkadza. U każdego transseksualizm ma określoną siłę tzw. Ktoś ma potrzebę zmiany a inny ktoś mieć nie musi. Ale jak mówię - Nie każdy homo pozorujący się na płeć przeciwną musi być trans. Mogą mieć po prostu taki styl bycia. Mało jest zniewiescialych facetów hetero i bab hetero zachowujacych się jak typowy koleś? Nie mało.

Gość gość
bzdura, przecież są homoseksualni transseksualiści. To znaczy np. facet może chcieć ciało kobiety i nadal mogą pociągać go inne kobiety, czyli de facto jest lesbijką.

Gościu jednak częściej obserwuje się to u homoseksualistów. Zwróć uwagę, że jak są lesbijki jakieś w związku to często jedna z nich wygląda nieco męsko (krótkie włosy, styl ubierania,zachowanie). Więc jeśli się akceptują to czemu jedna tak jakby przybiera rolę faceta, upodabniając się do niego? Nie rozumiem tego. Jest kobietą ale zachowuje się jak facet....więc może chciała by nim być? Kiedyś gdzieś był program o polskich lesbijkach które wyjeżdżały za granicę żeby brać ślub - i często jedna "normalna" a druga taka męska wręcz :)

gość dziś bzdura, przecież są homoseksualni transseksualiści. To znaczy np. facet może chcieć ciało kobiety i nadal mogą pociągać go inne kobiety, czyli de facto jest lesbijką. xxx W sumie masz rację, trochę to skomplikowane. Tylko jeśli ta kobieca kobieta :P jest lesbijką, to czemu pociągają ją te męskie, skoro się z takimi wiążą?

Gość gość
myślę, że ludzie tak na to nie patrzą. Przyjęło się, że krótkie włosy i luźne ubrania to "męski" styl, a długie włosy i sukienki to kobiecy. Tak naprawdę nie ma "męskich" i "żeńskich" cech i tak jak osoby heteroseksualne mają różne preferencje tak samo homoseksualiści. Są mężczyźni którzy lubią chłopczyce, czemu nie miałoby być lesbijek które lubią ten sam typ? Delikatni mężczyźni często lubią silne kobiety i vice versa.

Gość gość
Krótko mówiąc - to nie jest "upodabnianie' się do faceta tylko często w związku jedna strona ma cechy utożsamiane z męskością, ale tak naprawdę występujące u obu płci.

Gość gość
Podobnie u gejów - masz często jednego faceta którego pociągają delikatni mężczyźni, nie dlatego, że są "kobiecy". Po prostu może lubić ten typ ludzi. Możliwe, że gdyby był hetero lubiłby delikatne kobiety.

Gość gość
się rozpisałam....aż na trzy posty :D

Gość gość
No dobra, to która by chciała się ze mną polizać? :)

Gość gość
Ej nie podawać się za mnie. To mój topik i tylko ja mogę tu takie pytania zadawać gość 1:03.

Gość gość
:) mam chętkę na jakąś kafeteriankę, mniam

Gość gość
Mogę wyznać iż lubię starsze, takie do 32 lat. Ja mam 21 ale młodsze też mogą być.

Gość gość
Podobno lesbijkę poznać po tym że kryje się z tym że woli kobiety poprzez spędzanie czasu wśród gruby kolegów zamiast koleżanek. Czy to prawda?

Gość gość
wśród grupy kolegów* miało być