Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

RATUNKU. SAMA NA WESELE??? POMÓŻCIE!!!

Polecane posty

Gość gość

Mam wesele znajomych. Nie mam z kim iść. Mam 23 lata!. Co za wstyd. Moje znajome wszystkie sparowane, mnie uważają za sierotkę taką co nie umie sobie faceta znaleźć. Mam kolegów ale wszyscy mają dziewczyny, mało tego wszysy moi koledzy tez sa zaproszeni z tymi dziewczynami więc odpadają! Nie wiem co robić. Jak jest na ślubach, co z samotnymi osobami??? Naprawdę są same pary????

Gość gość
nie zawsze czesto jest kilka samotnych osób

Gość gość
Byłam na weselu w sierpniu. Wszystkie kobiety miały partnera, ale było 2 facetów samotnych. Myślę, że znajdziesz kogoś na weselu:)

Gość gość
Na wsiach sa pary w miastach roznie to bywa. Popytaj po znajomych na pewno ktos bedzie mial wolnego kuzyna albo brata. Ja bym wolala isc sama ale skoro to dka ciebie problem to szukaj po znajomych znajomych heh

Gość gość
może idź z ojcem

Gość gość
Nic na siłe,jesteś mloda osobą a nie starą wybrakowaną panną,ja bym nie miala czego sie wstydzić,moze akurat znajdziesz na tym weselu drugą polowe i się sparujecie:) milej zabawy

Gość gość
opisujcie jeszcze spostrzeżenia, faktycznie zdarzają się niesparowane osoby czy wszyscy przychodza sparowani? Głupio mi pozyczać faceta od koleżanki już wole chyba pojść sama, tylko jakie jest prawdopodobieństwo, że będzie tam choć jeden facet wolny jakby co mi na ratunek, żeby mieć z kim potańczyć i wsi nie robić. Bo z samotnych sierot się śmieją ludzie i od razu łatkę starej panny przyklejają. Powiem wam, że jak usłyszałam o tym weselu to mówię do znajomych, a to już tak szybko, po co się będziecie spieszyć? Nie musicie się tak szybko decydować. Teraz to ludzie nie biorą tak wcześnie ślubów...ha ha ha spanikowałam ;-) chciałam ich przekonać by nie robili ;-)

Gość gość
Zależy czy wesele jest na wsi czy w mieście. Jeśli na wsiach to faktycznie większość ludzi jest z partnerem, bo taką mają mentalność,że nie wypada iść samemu. Jeśli w mieście to bym poszła sama :)

Gość gość
A czy ty w ogóle jesteś normalna? 23 lata i stara panna? No przecież lepiej za maż wyjść w wieku 18 lat i narobić sobie piątke dzieci rok po roku ....

Gość gość
tam będzie cała moja grupa ze studiów i będzie kompromitacja, oni mnie wyśmieją, że przyszłam sama nie z facetem ;-(

Gość gość
Ja nie mam nic do samotnych gosci na weselu, nawet probuje sie dosiasc podtrzymac towarzystwo tej samotnej osobie czy zatanczyc zeby nie musiala tylko siedziec przy stole, tylko osoby niedojrzale moga sobei pomyslec ze jest cos z toba nie tak skoro nie masz partnera.do tego jestes taka mloda ze bycie singlem nawet wypada w obliczu naszej mlodziezy cosobie dzieci robią potem dramat ...

Gość gość
To znaczy wesele w malym miasteczku, ja jestem z duzego miasta i tutaj pełno niesparowanych jest, ale ze studiów sa osoby z małych miasteczek wszyscy juz sparowani, a niekiedy i obdarzeni potomstwem he he...wiem, że mam 23 lata, ale oni mnie traktują jak trędowatą...naprawdę...ciągle tylko mówią: masz kogoś??? i mi robią wstyd. Wyśmieją mnie jak będę sama, tego się boję ;-(

Gość Taki_jeden_964
mnie uważają za sierotkę taką co nie umie sobie faceta znaleźć xxx A co to kogo obchodzi czy umiesz czy nie. Szukasz faceta żeby znajomi się nie czepiali ?

Gość pawel123pawel
...no dobrze pójdę z Tobą , gdzie te wesele tanczyć umiem pić też....

Gość gość
gościu, zdaje się muszę iść, bo nie wiem jak się z tego wytłumaczę, przecież mam z nimi zajęcia cały tydzień, ślub w weekend i wracam na zjęcia... przecież się domyślą o co chodzi, skoro wiedzą, że nikogo nie mam ... lepiej to z twarzą już nieść chyba...pójść sama i przecierpieć...

Gość gość
z internetowych partnerów nie skorzystam bo przecież nie raz się słyszało, że wyszedł na chwilkę i okradł państwa młodych, dla niektórych to wręcz zawód jest, upił sie i wszczynał burdy, nie chcę ryzykować, szczególnie tej kradzieży...

Gość pawel123pawel
...no dobrze pójdę z Tobą , gdzie te wesele tanczyć umiem pić też....

Gość gość
podbijam pocieszajcie mnie . plissss. bo sie denerwuj***ardzo ;-(