Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam z kim iść na WESELE.

Polecane posty

Gość gość

Doradźcie coś. same organizujecie to coś wiecie na ten temat. Mam wesele znajomych. Nie mam z kim iść. Mam 23 lata!. Co za wstyd. Moje znajome wszystkie sparowane, mnie uważają za sierotkę taką co nie umie sobie faceta znaleźć, bo tak jest faktycznie. Mam kolegów ale wszyscy mają dziewczyny, mało tego wszysy moi koledzy tez sa zaproszeni z tymi dziewczynami więc odpadają! Nie wiem co robić. Juz na 3 nie poszłam, ale muszę w końcu iść. Jak jest na ślubach, co z samotnymi osobami??? Naprawdę są same pary????

Gość gość
Nie masz jakiegoś życzliwego kuzyna?

Gość gość
Nie przeżywaj duzo jest samotnych dziewczyn i chlopakow,u mnie na weselu tak bylo i nikt dramatu nie robil ze kumpela czy brat cioteczny po 30-stce samotni,nikt nie chcial swatac ani nie lamentowal nad bidulami bo na kazdego przyjdzie pora,nie poganiaj amora;))

Gość gość
chciałabym, żeby osoby na tym wesele też miały takie luźne podejście...ale zaproszone osoby z moich studiów mnie wyśmieją że nie mam nikogo...eh...gdyby wszysy byli tacy sympatyczni i rozsądni jak wy to życie byłoby przyjemniejsze ;-) Wszyscy moi koledzy zajęci co do jednego, kuzyna nie mam.