Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet mnie piekielnie skrzywdził, oszukał a mój ojciec o tym wiedział

Polecane posty

Gość gość

Mój facet wmówił mi, że jest bezpłodny i nie może mieć dzieci, więc nie stosowaliśmy żadnych środków antykoncepcyjnych (ja już mam jedno dziecko z facetem, który mnie zostawił) a dzisiaj byłam u lekarza i okazało się, że jestem w ósmym tygodniu ciąży, dzisiaj podsłuchałam rozmowę mojego faceta i swojego ojca, którzy śmiali się z tego jak zostałam oszukana. Teraz ojciec powiedział mu, że nie będę miała wyjścia i będę musiała wyjdź za mąż za niego. Teraz jest dla mnie wszystko jasne dlaczego ojciec dał mi urlop na dwa tygodnie (nawet zachęcił mnie do tego, bym poleciała ze swoim facetem do Chorwacji). Czuje się oszukana.

Gość gość
e tam, pitolisz, maja chlopy leb na karku, ciesz sie, bedziecie mieli dzidziusia, przytul sie do swojego faceta, odpalcie zdjecia z cro i zacznijcie planowac wesele

Gość gość
Z jednej str faktycznie nie fair. Chcialbyc z tb to mogl sie oswiadczyc,zorganizowac wymarzone wesele. O dziecku tez mogl szczerze z tb pogadac,skoro chcial je miec. Pytanie dlaczego tak zrobili...

Gość gość
No ja bym raczej z tej znajomosci zrezygnowała. Chodzi o sprowadzenie na świat nowej istoty, o ciąże która nie jest 9 miesięcznym urlopem, o koszty utrzymania nowego dziecka itd, a on cie w tej kwesti oszukał. To jakiś debil jest przecież. Konsekwencja jego kłamstw jest dziecko!!! To nie jest zabawka ani cos co mozna wyrzucić, jak nie wyjdzie. Ja bym faceta usunęła razem z ciąża i więcej bym sie nie odezwała do niego.

Gość gość
Nie wiem, ciąży nie zamierzam usuwać. Najgorsze jest to, że mój ojciec wiedział o tym i jeszcze napuścił mojego faceta na mnie, od dłuższego czasu powtarzał, że już pora na to, bym wyszła za mąż i miała kolejne dzieci a drugiego takiego faceta (prawnik jak mój ojciec) nie spotkam.

Gość gość
Cofnij sie w czasie tuz przed wizyta u lekarza. Co czujesz do swojego faceta, czy jest Ci z nim dobrze, czy widzisz go w roli Twojego przyszlego meza, ojca waszych dzieci?

Gość gość
Cofnij sie w czasie tuz przed wizyta u lekarza. Co czujesz do swojego faceta, czy jest Ci z nim dobrze, czy widzisz go w roli Twojego przyszlego meza, ojca waszych dzieci?

Gość gość

Gość gość
To przykre, ze ojciec w ciebie nie wierzy i dyktuje warunki dorosłej osobie. Jescze smutniejsze jest to, ze był w stanie cie oszukać. Ale ojca nie wymienisz, a faceta mozesz. Mowię Ci, ze skoro był w stanie kłamać w tak poważnej sprawie ( i to prawnik) to jakie Ty mozesz mieć do niego zaufanie? I czy w ogole mozesz traktować takiego człowieka poważnie? Postawił Cie w bardzo trudnej sytuacji