Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była dziewczyna mojego chłopaka.

Polecane posty

Gość gość

Znajomość z moim obecnym chłopakiem zaczęła się niefortunnie, bo pierwsza randka miała miejsce, kiedy oni byli razem. Zdaję sobie sprawę z tego, że obydwoje zachowaliśmy się podle. Zerwał z nią po kilku dniach. Osobiście nie znam jej dobrze, tylko z widzenia, ale pamiętam jak widziałam ją zapłakaną, kiedy zobaczyła nas razem. Jesteśmy ze sobą prawie pół roku, a ja nie mogę o niej zapomnieć, o tym, że ją skrzywdziliśmy I o tym, że kiedyś byli szczęśliwi, że sypiali ze sobą. Wiem, że nie mam prawa mieć o to pretensji, ale to palace uczucie nie daje mi spokoju. Nie wiem jak przestać myśleć o tym w ten sposób, że niej jestem pierwszą, którą kocha.

Gość gość
To już mania prześladowcza. Po prostu przestań. Ale dobrze, ze miałaś choć trochę przyzwoitości wtedy

Gość gość
Mam to samo z ex mojego męża, z tym ze jej nie zostawil dla mnie. Ale na to nie ma rady. Sama chcialabym się pozbyć tego uczucia ale nie umiem. Po prostu nie umiem zrozumieć jak cos tak wyjątkowego co jest miedzy nami on mogl juz przeżywać.

Gość gość
Każdy ma takie uczucia, ludzie sa zazdrośni z natury. Większość udanych związków zaczyna się, gdy jeden z partnerów lub oboje sa jeszcze w poprzednich relacjach. Ale nie martw sie, kochał i juz nie kocha, nie ma co panikować

Gość gość
W sumie masz powody żeby się tak czuć...nie tylko ją skrzywdziłaś, ale jesteś na jej miejscu. Ją też kiedyś kochał, a nie przeszkodziło mu to wbić jej nóż w plecy, więc sama możesz tak skończyć. Też martwiłabym się na Twoim miejscu.