Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carlss

Nieodpowiednie studia

Polecane posty

Gość Carlss

Dopiero od października rozpoczełam studia na Uniwersytecie Ekonomicznym i czuję, że to nie moja bajka. Wybrałam te studia bo nie byłam pewna do końca jaki kierunek wybrać, kuzyn bardzo polecał mi te studia rodzice też. Wszyscy powtarzali, że to bardzo dobre studia, że gwarantuja pracę i w ogóle ale prawda jest taka , że ja zawsze byłam reczej humanstą. Nie mam pojęcia co zrobić bo nie interesują mnie te studia w ogóle a przecież rok do tyłu w perspektywie całego życia to niedużo . Proszę doradzcie mi co ma zrobić, przemeczyć się czy dac sobie spokój i studiować coś innego cos co mnie będzie interesować?.

Gość gość
coś co będzie interesowało

Gość gość
Też tak miałam. Postanowiłam się nie męczyć w księgowości i poszłam na pedagogikę http://www.ignatianum.edu.pl/ o której marzyłam od lat. Myślałam, że to nie będzie dobry pomysł, bo moze nie będę miała cierpliwości, albo coś, ale jakoś przekonałam się, że lepiej robić coś w czym się realizujesz niż męczyć się i na siłę zmuszać do czegoś. Ty też taki mały rachunek sobie zrób priorytetów i idż za czymś w czym się zrealizujesz...