Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AngelCry

Miłości damsko męskiej tak naprawde nie ma

Polecane posty

Gość AngelCry

Istnieją 2 rodzaje "miłości" 1-Miłośc za wnętrze-tak naprawdę nie ma takiej miłosći,jest miłosc spowodowana desperacją,bo potrzebujemy kogos bliskiego ale nie stac nas na osoby które naprawdę nam sie podobaja wiec bierzemy co jest. 2.Miłosc za wygląd-Jestesmy z osobą bo przypadła nam do gustu,bo jest osobą atrakcyjna fizycznie wszystko gra,jest pożądanie niby cxharakter też itd.Ale co to za miłosć?Wyglad sie zmienia i co wtedy? I nie zapominajmy że pożądanie bo ono gra główna rolę w miłosci za "wygląd" nigdy nie będziemy nim darzyc tylko jednej osoby,bo pociąg fizyczny będziecie czuć do wiele osób które równiez beda atrakcyjne.

Gość gość
Milosc jest ale jesli sie zakochasz w mlodym wieku i nie sparzysz. Ja zakochalam sie gdy mialam 19 lat. Wszystko bym dla niego zrobila. On dla mnie tez. Kocha mnie nad zycie. Na wyglad nie polecialam bo na poczatku mi sie nawet nie podobal. Z czasem jakos samo zaiskrzylo i teraz jest idealna milosc. Mamy po 25 lat i wciaz jestesmy szczesliwi ze sobą. Mam znajomych ktorzy zakochali sie tak jak my tez w wieku 19 lat ale zostali oszukani, wykorzystani itp. Do tej pory takie osoby nie wierza w milosc i mowia ze czegos takiego nie ma.

Gość AngelCry
A skad wiesz,że jego miłosc takze jest taka bezwarunkowe?

Gość AngelCry
Gośc 09:34 teraz tak mówisz,że kochasz bo z nim jesteś,więc zawsze istnieje jakas tam iluzja o miłosci w twojej głowie.

Gość gość
jesli w cos nie wierzysz = to tego nie ma 🖐️

Gość AngelCry
Istnieje miłosc ale w relacji matki z dzieckiem,albo kogoś z rodziny spokrewnionym.Prawdziwa miłośc nie zna zazdrości i gniewu.U was prawdziwe uczucie odzywa sie gdy zobaczycie kogos pięknego zgrabnego,i to się tyczy i kobiet i mezczyzn to działa w 2 strony.Av pięknie ciało i uroda wkońcu miną,i co wtedy?Naprawde wierzycie w te bajki o miłosci?

Gość dwudziestasiodmagodzina
Nie to o czym piszesz to pozadanie a nie uczucie. Zwiazek sie opiera nie tylko na pozadaniu, a pozadanie nie tylko na wygladzie.