Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile recznikow kapielowych na osobe?

Polecane posty

Gość gość

Mam w domu szafe wchodzona na reczniki, posciel oraz obrusy. Staram sie ja sobie zorganizowac tak aby wszystko mialo swoje miejsce i bylo sensownie poukladane. Postanwilam skompletowac nowy zestaw recznikow dla mojej 3 osobowej rodziny. Zastanawiam sie, ile powinnam miec recznikow kapielowych na osobe. Czy Waszym zdaniem, 3 reczniki kapielowe na osobe wystarcza? Zaznaczam, ze co kilka dni wymieniam wszystkim domownikom reczniki i od razu je piore. Nie chce zapelniac szafy zbyt duza iloscia zbednych rzeczy.

Gość gość
Jesli pierzesz regularnie i nie masz problemow z suszeniem recznikow (tzn. jesienia i zima nie kisza sie nie wiadomo jak dlugo, bo nie masz pralko/suszarki albo odpoiwednio cieplego miejsca do suszenia), to wystarczy.

Gość gość
Dziekuje za odpowiedz. Mam elektryczna suszarke w ktorej susze reczniki. Tak mi sie wlasnie wydaje, ze 3 na osobe to taka ilosc ktora pozwoli na rotacje i reczniki nie beda sie az tak niszczyly, ale tez nie zagraci mi szafy.

Gość gość
Po 3 to w sam raz, zawsze bedzie jakis w zapasie na niespodziewane sytuacje. Fajnie, ze tak wszystko obmyslasz, organizujesz z glowa. Pozdrawiam.