Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Anka

poronienie prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość Anka

Wczoraj rano bardzo bolal mnie brzuch. Mialam plamienia. Wzielam nospe i wlozylam tampon myslalam ze to okres. Gdy wyjelsm tampon wisisli na nim takie cos [IMG]http://i62.tinypic.com/657tyh.jpg[/IMG] bylo to zwiniete ja to rozerwalam i rozciagnelam. Nie jest to skrzep na pewno bo miewalam nie raz. To wygladalo jak blona bialo szarawa u gory zabarwiona mocno krwia. Do ginekologa mam wizyte na poniedzialek. Maam krwawienue z nitek sluzu zabarwionych krwia.

Gość gość
trudno powiedzieć -może to fragment endometrium -jakiś przerost. Jeśli się martwisz to dzwoń do gina i pogadaj albo do szpitala jedź.

Gość gość
O boże ... co to :-( nie wygląda to ładnie ...

Gość gość
Kurcze:( ją bym na twoim miejscu już pojechała do ginekologa choćby prywatnie pokaz mu to zdjęcie. No okropnie to wygląda

Gość gość
Mi też to wygląda na endometrium. Jeśli dobrze się czujesz to umów się na wizytę do gina i poczekaj, jeśli nadal coś cię boli podeszła bym na oddział i koniecznie weź zdjęcie ze sobą. Daj koniecznie znać co to było, bo teraz będę mysleć

Gość gość
Dzis mnie nic nie boli jak bedzie bolalo pojade do szpitala. Troszke jeszcze krwawie. Myslalam ze to poronienie biore tabletki ale trzy tygodnie temu bralam antubiotyk myslalam ze oslabil dzialanie. Dam znac w poniedzialek.

Gość gość
To fragment endometrium, mi tez sie tak zdarzyło ze dwa razy. Identycznie wyglądało.

Gość gość
Ale co to oznacza? Jakas choroba? Czy tak sie zdarza o_O

Gość gość
To nic takiego, po prostu przerośnięta tkanka endometrium sie oderwała w większym kawałku i tyle.

Gość gość Anka
Troche sie uspokoilam poczekam do poniedzialku. To dosc mocno bolalo :/ i dziwne ze taki kawal sie oderwal. Mam nadzieje ze to nie jakas powazna choroba. Ostatnio zmienialam tableki anty moze to przez to.