Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on i jego koleżanka

Polecane posty

Gość gość

Poznaliśmy się kilka miesięcy temu. Od dwóch jesteśmy razem. Wiem, że to krótko, ale mimo wszystko jest jedna sprawa, z którą nie czuję się komfortowo. Mój chłopak w zasadzie na każdym naszym spotkaniu opowiada o swojej koleżance. Opowiadając mi swoje historie, najczęściej zabawne, związane z jego znajomymi, notorycznie wplata w to jedną konkretną koleżankę. Zawsze. na każdym spotkaniu przewija się jej temat. W mniejszym bądź większym stopniu. Z tego co wiem, to kiedyś mieli się ku sobie, coś nie wyszło a ona jest teraz z kimś innym. Zauważyłam również że mój facet nie pała sympatią do jej partnera. Sama nie wiem czy powinnam się tym niepokoić. Niby między nami jest fajnie, miło i wgl.. ale mimo wszystko, głupio mi się robi, gdy poraz kolejny przewija się jej temat na naszym spotkaniu.

Gość gość
dziecko to jest proste , ty też jeśli ktoś jest tobie bliski mówisz dużo o nim opowiadasz jarasz się tym , ja bym olała takiego faceta na kiwnięcie paluszka poleci do niej

Gość gość
jak znowu zacznie o niej gadac to powiedz mu wprost ze niezbyt cie ona interesuje

Gość lanta
Dla mnie sa trzy mozliwosci: - albo on faktycznie cos do niej czuje i uwielbia siebie samego sluchac jak o niej opowiada - albo chce ci zaimponowac, ze ma taka fajna kolezanke, ze mozesz mu wrecz pozazdroscic - albo on nie wie tak naprawde o czym z toba rozmawiac, a ciszy nie lubi wiec ciagle wraca do tej kolezanki Ja osobiscie uwazam, ze jesli sie jest w zwiazku to na takie intensywne przyjaznie z inna kobieta nie ma miejsca. Tak naprawde przyjazn mesko-damska dla mnie nie istnieje. Obawiam sie jednak, ze on cos do niej czuje i dlatego sie tak zachowuje. Powiedz mu po prostu przy nastepnej okazji, ze ta dziewczyna cie nie interesuje i chcesz aby wiecej mowil o sobie, bo on ciebie interesuje. Zobaczysz jak sobie z tym poradzi.

Gość gość
A ja myślę, że jak mu tak powiesz, to może przestanie o niej gadać. Ale myśleś pewnie będzie :p

Gość lanta
gosc wyzej: Jesli myslisz, ze mozesz zabronic komus myslec, to sie bardzo mylisz. Chodzi o to, zeby sprawdzic, czy on w ogole jeszcze potrafi rozmawiac o czyms innym i nie tylko przez 5 minut. Moze byc, ze jak odbierze mu ta "zabawke" mowienia o niej, to nie bedzie sie chcial dalej spotykac. Moze on nie potrzebuje dziewczyny, tylko sluchacza.