Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komputery cyklu, co myślicie?

Polecane posty

Gość gość

Znalazłam ostatnio kilka artykułów nt komputerków wyznaczających dni płodne i niepłodne na podstawie temperatury. Korzysta może któraś z was z takiego? A tak ogólnie to co myslicie o takich urządzeniach pod kątem antykoncepcji bez hormonów?

Gość gość
Ja mam Cyclotest. Tak naprawdę skusiła mnie cena, ale jestem bardzo zadowolona ze skuteczności. Nie musze się martwić że coś źle zinterpretuję.

Gość gość
Jak dla mnie takie sprzęty są za drogie. Może jakbym miała więcej kasy to bym się skusiła, ale 2000zł to dla mnie za dużo

Gość gość
ja tez mam cyklotest :) jestem bardzo zadowolona, uzywam juz od dwoch lat :) polecam :) i w koncu nie musze przyjmowac zadnych hormonow...

Gość gość
Można stosować te komputerki jeśli nie ma się super regularnych cykli? tak 4-6 dni różnicy?

Gość gość
Jeśli są takie różnice to jak najbardziej. Przypuszczam że problem byłby gdybyś miała wahania powyżej 2 tyg

Gość gość
ja mam wahania 5 dni i mi wszystko dobrze pokazuje, nawet nie wydłuża sztucznie fazy płodnej

Gość gość
Póki co sama staram się interpretować pomiary, ale wiele wykresów jest dla mnie niejasnych. Myślicie że komputer poradzi sobie z nietypowymi wykresami?

Gość gość
U mnie sobie radzi bardzo dobrze, min dlatego kupiłam sobie cyclotest.

Gość gość
Poszukuje instrukci pl do cyclotest baby czy jest jakas uzytkowniczka ktora by mi pomogla i podrzucilaby skany na maila dorota1@mail.be Z gory dziekuje