Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest z prawem jazdy kat.B

Polecane posty

Gość gość

czy jeśli jestem zajęta od 8 -17 to nie mam szans go zrobić?

Gość gość
to chyba zależy od szkoły. z zajęciami teoretycznymi (nie wszystkie szkoły tego przestrzegają, moja znajoma dostała tylko jakieś kiepskie wydruki z netu do nauki w domu i tyle) mógłby być problem, ale jeśli chodzi o jazdy, to ja miałam nawet na godzinę 19, także to chyba kwestia dogadania się z instruktorem i jego dobrej woli.

Gość gość
a znacie w Warszawie taką szkołę gdzie na te zajęcia teroetyczne nie trzeba chodzić?

Gość gość
u mnie w szkole jazdy był kurs teoretyczny od poniedziałku do piątku w godz. 16;30-20:30 i w sobotę od 9:00 do 13:00. z tego co wiem, co zauwazyłam to już w prawie każdej nauce jazdy można zamiast chodzenia tradycyjnego do ich siedziby- odbywać e-learning, więc pewnikiem na maila dostaniesz jakieś materiały. jednak uważam, że takie coś jest bez sensu i więcej nauczysz się z wykładów, które przeprowadzi instruktor. jeśli jesteś z większego miasta na pewno znajdzie się jakaś 'ELKA' która posiada kurs w odpowiadających Ci godzinach.

Gość gość
obecność na zajęciach teoretycznych jest obowiązkowa w każdym ośrodku szkolenia kandydatów na kursantów, ponieważ jest to oparte na ustawie dotyczącej szkolenia kursantów. także nie licz na to, że podpiszą Ci papierek, a Ty doczytasz w książce. niemniej gdyby ktoś dowiedział się 'odgórnie', że dostałaś papierek na lewo, mogliby cofnąc Ci prawo jazdy wydane w przyszlosci, a nauce jazdy nalozyc surową karę. nie ryzykuj ;-)

sa kursy weekendowe. a jazdy mozna robic o swicie, w nocy wieczorem, w weekendy - umawiasz sie z instruktorem