Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piątkowska

Rozmowy przy kawie?

Polecane posty

Gość Piątkowska

Witam. Często spotykacie się z koleżankami przy kawce? Ja ostatnio bym chciała stworzyć taką atmosferę czasami jak w kawiarni. Zakupiłam owszem sobie ekspress a do tego http://sklep.unoespresso.pl/kawa/kapsuly-saszetki/vergnano/kawa-vergnano-intenso-nespresso-system znajome zadowolone smakiem, ale jestem ciekawa jakie wy pijecie kawy i jak robicie spotkania przy Kawie :)

Gość gość
nie spotykam się z koleżankami ani przy kawce ani przy herbacie:D

Gość Lukrecja123
No ja mam problem z tym,że większość moich koleżanek pije rozpuszczalne, a ja kawa mielona VERGNANO Antica Bottega więc koleżanki same muszą przynosić swoją kawę :p

Gość aaannaaa
Właśnie przejrzałam ten sklep i powiem szczerze, że chętnie chyba sobie zakupię kawa mielona VERGNANO Arabica 100% moka na spróbowanie :).

Gość gość
Dobrze,że trafiłam na ten temat. Bo chciałam właśnie pisać z pytaniem o jedną kawę kawa VERGNANO Bezkofeinowa tylko,że ona jest w kapsułkach.

Gość gościówa21
Mam kilka rodzai kawy w kapsułkach. U mnie pije bezkofeinową moja teściowa. My z mężem pijemy kawa VERGNANO w kapsułach 1882 , a teściowa kawa VERGNANO Bezkofeinowa i jest bardzo nią zachwycona. Więc mogę powiedzieć w jej imieniu,że ŻYCZY SMACZNEGO :)