Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roka0209

Hej Kobitki.. pomozcie :(

Polecane posty

Jestem prawie 6 miesiecy po porodzie i strasznie wypadaja mi wlosy :( odrastaja ale to widac jakby lyse :( 3 miesiace po porodzie rozjasnialam i kolor dawalam na rozjasnione wlosy moglam sobie tym zaszkodzic? :( co mam zrobic zeby przestaly wypadac :( Normalnie zyc sie nie chce :(

Gość
przede wszystkim przestań farbować. No chyba że wolisz mieć jasne włosy i łyse placki na głowie... Polecam wcierkę jantar, którą kupisz w aptece. Zdrowo się się odżywiaj- jedz dużo warzyw. Kup sobie tabletki z witaminami.

Gość
jeśli nie pomoże po 2 miesiącach to idz do lekarza bo to mogą być problemy hormonalne

Nie farbuje wogole od tamtego czasu bo sie boje.. do tego nawet boje sie wlosy myc masakra :( nic sprobuje ta wcierke.

Gość gość
Good gone girl to pasztet linie ma jak kupa XD

Gość gośćsdasdasdad
idz do lekarza, moja przyjaciolka miala to samo, lekarz jej przepisal cos za 20zl ale musiala sprowadzac z niemiec. Nie pamietam nazwy ale zadziałało błyskawicznie, dzis sie smiejemy ze gdyby nie poszła byłaby łysa. nie ma zartow.

Gość gość
Bardzo dobrze hamuje wypadanie włosów "belissa -włosy skóra i paznokcie " ...koszt około czternastu złotych . mnie wypadaly ełosy garściami , po miesiącu brania tych tabletek przestały wypadac ...spróbuj może i Tobie pomoże.

Chyba je kupie bo po pierwszej ciazy wlasnie je bralam i nie wypadaly :) najpierw belisse sprobuje :) bo wlasnie tez garsciami mi wypadaja az boje sie czesac.. ale nowe wyrosly mi takze chyba zle nie ma jak rosna nowe :)

Gość łysa mama Dżastinki
Nic, absolutnie nic ci nie pomoże. Opitol się na 1 mm.:classic_cool: