Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Długie włosy to najlepsze włosy

Polecane posty

Gość gość
mi nie pasują bo mam króciutką szyje :(

Gość gość
A ja lubie swojs krotkie wlosy

Gość barbiella
Wes s********j pedale jeden co zaklada post

Gość gość
to znowu ty wykolejony mastodoncie? won spac gow.iaro!

"to znowu ty wykolejony mastodoncie? won spac gow.iaro!" No to gimbusy sie zebrały i niszczą temat..ale zaraz zaraz. to ty gimbusku, od teorii spiskowej o Mayhem? :) To ty pisałes że na okładce bootlega tak naprawde nie jest zabity Dead, i on tak naprawde żyje, a jego smierć została sfingowana i tak naprawde żyje? :)

Gość barbiella
Metale to psy smierdzace xD A ty jestes zboczencem

Gość gość
o czym ty pierd.lisz? :( nikt w ogole nie ogarnia o czym ty tu bazgrzesz, myslisz, ze wiekszosc ludzi na tym forum to ludzie z problemami z higiena osobista, ofermy zyciowe, z dlugimi, tlustymi wlosami i nieumiejace sie odnalezc w spoleczenstwie?

pisze o tym http://f.kafeteria.pl/temat/podoba-wam-sie-ta-okladka-albumu-bardzo-ladna-p_6043101 jesteś tym pomarańczowym gimbuskiem z tego tematu? :) "nikt w ogole nie ogarnia o czym ty tu bazgrzesz, myslisz, ze wiekszosc ludzi na tym forum to ludzie z problemami z higiena osobista, ofermy zyciowe, z dlugimi, tlustymi wlosami i nieumiejace sie odnalezc w spoleczenstwie?" Nie wiem o czym piszesz, może opisujesz swoją rodzinę, ale fanów metalu an forum jest sporo :)

Gość gość
a mnie się podobają krótkie, u kobiet takie w miare krótkie są ładne. No ale u facetów długie to już jakiś dramat :/

Gość barbiella
Naucz sie geju pisac pierw, BARBIELLA potem pisz, ...wiem kim jestes, masz wp*****l k***a za sklepem

" No ale u facetów długie to już jakiś dramat" Może dla takiej dresiary jak ty dramat :) "Naucz sie geju pisac pierw, BARBIELLA potem pisz, ...wiem kim jestes, masz wp*****l k***a za sklepem" Jakbyś wiedział kim jestem, to byś nie mylił mojej płci :)

Gość gość
Fakt, niestety zdarzają się podstarzali metale którzy mają tłuste przerzedzone włosy do pasa i się nie myją i to paskudnie wygląda... Na szczęście mój mąż do takich nie należy. Ma 33 lata, włosy długie brązowe, zadbane, końcówki regularnie podcinane.

Gość barbiella
Tera kotka odrocic ogonem xD plec masz w d***e xD

Gość barbiella
juz jedna ululalam do snu, Idz spac dziecinko xD xD ciiiiiiiiiiiiichoooooo

Gość gość
"Może dla takiej dresiary jak ty dramat" A po czym wnosisz Kasiu, że jestem dresiarą? Jak nie jestem metalówą to od razu musze "dresiarą" być? troszke masz ograniczony światopogląd... :o

"Ma 33 lata, włosy długie brązowe, zadbane, końcówki regularnie podcinane." To zazdroszcze faceta, bo sporo facetów nie dba o włosy, znaleźć długowłosego jest łatwo, ale z zadbanymi włosami nieco trudniej :) choć mam wrazenie że przez ostatnie kilka lat coraz więcej facetów zdaje sobie sprawe, ze zapuszczanie włosów nie polega na nie chodzeniu do fryzjera kilka lat i nie nie robieniu :)

Gość barbiella
A ty noblesa czy tam oblesna skad? Jedna juz ululalam do snu tera ty ciiiichoooo spij xD

Gość gość
a ty co tu robisz? w fokarium na helu wifi zalozyli? :P

"A po czym wnosisz Kasiu, że jestem dresiarą? Jak nie jestem metalówą to od razu musze "dresiarą" być? troszke masz ograniczony światopogląd..." na ogól dresiary tak piszą, nie podoba ci sie, to ok, ale nie "jakiś dramat", co w tym dramatycznego?Że nie wszyscy wyglądaja jak tobie sie podoba? :)

Spróbuj chociaż sprayem koloryzującym do wlosow, na 1 dzień się utrzyma kolor i nie zniszczy wlosow i przy okazji zobaczysz jak będziesz w nich wyglądać :)