Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sie nazywa kobieta, ktora jest dla was IDEAŁEM PIEKNA?

Polecane posty

Gość gość

Dla mnie jest to Ariana Grande :) piszę to jako dziewczyna. Dosłownie wszystko mi się w niej podoba. Może nie jest jakąś długonogą, cycatą seksbombą, ale jest mega słodka, ma piękne oczy, włosy figurę i jest taka piękna , łaaa, no ideał. Chociaż spory udział ma w tym kasa, wystarczy spojrzeć na idealny makijaż, fryzurę. . też bym chciała być pod opieką profesjonalistów w tej dziedzinie... :(

Gość PRZEMEK ___________23LATAA
EMILY RATAJKOWSKI

Gość gość
Zartujecie? Ania jest juz zielona i napompowana

Gość gość
co czemu? Widzę zazdro ani urody. Dla mnie jest piękna i szkoda, ze ostatnio w żadnych filmach nie gra, bo talent ma. A w tym takim jednym miała grać a tu brak anni...

Gość gość
phi.. żeby o zmarłym pisać..

Dita von Teese to ideał. natomiast taka która najbardziej mnie jakoś kręci, dla której bym zgrzeszyła to Oliwia Wilde mimo iż nie jest pięknością i ma mało kobiecą figurę jest w niej coś hipnotyzującego.

Gość gość
Dla mnie również Dita Von Teese ;) piękna kobieta!! a te wszystkie Sashe Grey i Emily Ratajkowski to takie typowe dziunie zero klasy i dobrego smaku :)

Gość gość
Sasha Grey to było prowo.....

Gość gość
A ta Ariana Grande wygląda jak 14 latka , która się dobrała do kosmetyczki swojej matki. Twarz dziecka w wyzywających ciuchach, tragedia;/ do tego figura tak samo dziecięca. Gdyby nie była zrobiona to nikt by się za nią nie obejrzał,bo jest masa podobnych dziewcząt na ulicach.

Gość gość
Jak to Anka nie żyje????

Gość dwudziestasiodmagodzina
Dita Tease? Przeciez to glownie stylizacja i aktorstwo Dla mnie np. Laetitia Casta

Gość gość
Wszystkie które podajecie są przeciętne lub po prostu brzydkie. Aż mi się wierzyć nie chce :o Jedynie Dita bardzo seksowna i kobieca, ale pięknością nie jest.

Gość gość
Brawo, Anka nie zyje-,-,-,- ariana jest piękna a z was nawet najlepsi by nie zrobili takiej laski jak ona. Ta dita to gowno jak ze średniowiecza. Tyle w temacie

Gość gość
Taaa juz 5 razy umarła Ludzie za takie ploty można iść siedziec

Gość gość
Nie będę się kłóciła z nastolatką, która uważa,że jej idolka jest piękna... może wg Ciebie jest w porządku, wg mnie wygląda karykaturalnie, jak mała dziewczynka z mocnym make up. Na dowód wstawiam zdjecie na którym wyglada jak dziecko wystylizowane na prostytutkę... http://www.vettri.net/gallery/celeb/ariana_grande/2014-MTV-VMA/Ariana_Grande_2014MTVVMA_Vettri.Net-19.jpg

Gość prawictwo pospolite 125
i jeszcze Natalia oreiro oraz Marta Zmuda Trzebiatowska te 3 mi sie podobają najbardziej

Gość gość
tA Ariana Grande jest strasznie pospolita... zwyczajna, przeciętna do bólu

Gość gość
monica belluci astrid berges frisbey