Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotoshoot

sex przyjaciel sie zmienil

Polecane posty

Gość fotoshoot

Znam go od kilku lat. Nie ukrywam, ze poznalismy sie w wiadomym celu. Nie sadzilam, ze nasza znajomosc przetrwa, az tak dlugo. W pewnym sensie sie zaprzyjaznilismy, ale mimo wszystko trzymamy sie na dystans ( nie poznajemy sie ze wspolnymi znajomymi itp) spotykamy sie tylko sam na sam i tylko na neutralnym gruncie. Nie sypiamy ze soba od ok 2 lat. Na poczatku wykrecal sie, ze nie wzial gumek, a potem juz sie nawet nie tlumaczyl. Uprawialismy ewentualnie petting, nic wiecej. I mimo tego, ze nasze zycie erotyczne nie istnieje on dalej wychodzi z propozycja spotkan. Dalej wysyla mi dwuznaczne zarty, ale widac, ze za specjalnie do juz pod tym wzgledem do mnie nie ciagnie. Ostatnio sie zobaczylismy po dlugiej przerwie i wlasciwie nic sie nie wydazylo. Po 2 H rozmowy pocalunek, jakies male podchody, ale nic sie nie rozwinelo. Czy ktos pomoze mi zrozumiec tego faceta?

Gość gość
To nienormalne by facet się tak zachowywał.Tobie Słonko brak dobrego Seksu z dużym członkiem byś poczula się doceniona i zaspokojona seksualnie.Uspokojeni hormonów które w Tobie są.Pozdrawiam.

Gość gośćfotoshoot
seks mam gdzie indziej wiec o To sie nie martw;)