Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska_aams

Moja teściowa mnie poniża

Polecane posty

Gość aska_aams

Muszę się normalnie wygadać . Jesteśmy z mężem małżeństwem od szesnastu lat . Mamy córkę , jesteśmy szczęśliwi . Moja teściowa nie akceptuje mnie od samego początku . Na każdym kroku mnie krytykuje , a to zupa mi nie wyszła i jej synek będzie głodny , a to nasza dwunastoletnia córka jest za cienko ubrana jakby dzieckiem była kurcze , mąż ją upomina by tak nie mówiła , by się nie wtracala , ona twierdzi ze jej synek jest nieszczęśliwy , a dziś to mnie szlak trafił jak powiedziała , ze sobie powinien znaleźć inna bo jestem zła żoną ...no szlak mnie chyba trafi , ostatnio u nas teściowie nocowali w nocy nam wlazla do sypialni bez pukania ... Jest nieugięta , mąż ja nawet ostatnio wyrzucił , a ta znowu już niemoge ..

Gość gość
Kopnąć jej do d**y i tyle

Gość gość
a robiliaciw cos w tej sypialni ! ?

Gość gość
Wspolczuje , mam podobnie.

Gość gość
kup tesciowej TRAFIONA PRZEZ PIORUNA Glori Polo. 100% ze sie zmieni

Gość gość
Ciesz się, że mąż jest po twojej stronie. Radę mam taką: urwać kontakt, nie zapraszać, nie odwiedzać, ograniczyć widzenia z wnuczką. Jak będzie pytała o co chodzi to odsyłać do męża, a ten niech jej powie, że nie będzie się widywać z waszą córką bo obraża jej mamę. Święta za pasem, czas na demonstrację.