Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odzyskać faceta spod znaku raka?

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy ze sobą 2,5 roku. Ja jestem Rybą. Zerwał, bo się kłóciliśmy. Kocha mnie, ale się uparł że nic już z tego nie będzie. Kłótnie były do rozwiązania i przejściowe. Trzyma się swojej decyzji od miesiąca, a ja już nie wiem co robić. Jak próbowałam walczyć to jeszcze bardziej się spłoszył. Może jest tu jakiś Pan/Pani spod tego znaku i doradzi mi jak się powinnam zachować. Pisać wiersze, nie odzywać się wcale, przyjaźnić się z nim, wzbudzać zazdrość...?

A nie możesz uszanować jego decyzji i pogodzić się z nią? Nie chce to nie chce, na siłę go do niczego nie zmusisz.

Gość gość
To nie jest takie łatwe, on jest miłością mojego życia...

Gość gość
Dużo osób udziela rad typu czas leczy rany itd., ale w mojej sytuacji to było nie do wykonania. Rozstałam się z mężem, mamy wspólne dzieci, niby jak to wyrzucić z pamięci? Ja po prostu powiedziałam sobie, że zrobię wszystko by on znowu był ze mną. I nie żałuję. Zamówiłam na niego urok miłosny ( strona chyba http://urok-milosny.pl) czekałam trochę czasu, ale powrócił. I traktuje mnie lepiej niż wcześniej.

Gość gość
Jeśli chodzi o uroki to jeszcze nie spotkałam się z takim wsparciem i serdecznością jaka obdarzyła mnie szeptunka z wrozkadiana.pl. Ona naprawdę zna się na rzeczy.